Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lehdistötiedote_PORIN CUMULUS-HOTELLIN UUDISTUKSET OVAT VALMISTUNEET

Restel Hotel Group

Lehdistötiedote_PORIN CUMULUS-HOTELLIN UUDISTUKSET OVAT VALMISTUNEET

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2012 klo 10:58
Julkaisija: Restel Hotel Group

Lehdistötiedote

4.9.2012

 

PORIN CUMULUS-HOTELLIN UUDISTUKSET OVAT VALMISTUNEET

Kotimaisen Cumulus-hotelliketjun kasvojen kohotukset jatkuvat. 5.9. avajaisia viettävä Cumulus Pori on järjestyksessään seitsemäs uudistettu Cumulus-hotelli tänä vuonna. Hotellin 110 huonetta on täysin uusittu ja huoneista 42 on saanut huonekohtaisen ilmastoinnin. Huoneiden lisäksi hotellin aula ja kokoustila Tyrni ovat saaneet päivitetyn modernin ilmeen. Aulaan on tullut myös lobbybar.

Uusi hotelli ja uudistuksia yhdeksässä Cumulus-hotellissa

Cumulus-hotelliketju panostaa vuonna 2012 voimakkaasti hotelliensa uudistamiseen. Heinäkuussa avautui Tampereen Postitalon viereen Rautatienkadulle uusi Cumulus-hotelli. Sen lisäksi vuoden 2012 aikana Restel Oy investoi yhdeksän Cumulus-hotellin uudistamiseen. Päivitetyn ilmeen saavat Porin lisäksi Cumulus Turku, Cumulus Lahti, Cumulus Seinäjoki, Cumulus Kuopio ja Tampereen Cumulus-hotellit Koskikatu ja Hämeenpuisto. Näiden lisäksi lisäkapasiteettia tulee Helsingin Kaisaniemen ja Hyvinkään Cumulus-hotelleihin.

Lisätiedot:

Toimialajohtaja Jari Laine, Restel Oy, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

Aluejohtaja Timo Honkala, puh. 040 5025 294, timo.honkala@restel.fi

Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, puh. 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi, www.restel.fi

Kuvat: www.restel.fi/images

Liitetiedostot

Cumulus Oy

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 27 hotellia ympäri Suomea. Hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä lähes 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Restel Hotel Groupiin kuuluu kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaiset Cumulus ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki sekä Hotelli Atlas Kuopio. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs