Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » LAPPEENRANNAN SATAMAN KESÄKAUSI ALKAA SUNNUNTAINA 3.6.2012

Lappeenranta Business & Innovations

LAPPEENRANNAN SATAMAN KESÄKAUSI ALKAA SUNNUNTAINA 3.6.2012

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2012 klo 11:56
Julkaisija: Lappeenranta Business & Innovations

 

Ensi sunnuntaina, 3.6.2012 Lappeenrannan satamassa tapahtuu koko päivän ajan. Hiekkalinnan portit aukeavat klo 10.00. Sen viralliset avajaiset, jossa julistetaan Lappeenrannan lasten maskotti ja Kengurumeininki-orkesteri soittaa, alkavat klo 15.30. Tapahtumassa vierailee Villimies ja haastateltavaksi pääsevät sekä tämänvuotisen Hiekkalinnan rakentaja, Jukka Lakela että lapset.

Hiekkalinnan vieressä Satamatorilla lapset voivat osallistua kadunmaalaukseen klo 12-15. Kesäkonserttikauden avajaiset vietetään Satamatorilla klo 12-18. Lappeenrannan katujuna aloittaa liikennöinnin myös sunnuntaina klo 10.

Sunnuntai on oiva päivä tutustua myös uudistettuun Myllysaareen. Vuonna 2009 alkaneessa perhepuistohankkeessa Myllysaareen on rakennettu parkour-rata, katukoriskenttä, piknikalue sekä kiipeily-, leikki- ja kuntoilutelineitä. Rantalentopallokentät ja ranta-aluetta on uudistettu.

Myllysaaressa toimii myös uusi yritys, Flowpark, joka tarjoaa aivan uudenlaisen seikkailukiipeilyradan asukkaiden ja matkailijoiden käyttöön.

Kulkeminen Myllysaareen ja -saarella on entistä helpompaa, koska paikalle on rakennettu uusi pysäköintialue autoille, mopoille ja polkupyörille sekä rakennettu uusia kevyen liikenteen väyliä. Viihtyvyyttä nostavat myös nurmialueen perusparannus, uusi yleisö-wc ja roska-astioiden määrän lisääminen. Myös uimarantaa on parannettu ja laajennettu. Saaressa sijaitseva soutu- ja melontakeskusta on peruskorjattu ja laajennettu.

Myllysaaren perhepuistohanke oli kaikkiaan 1.143.000 euroa, josta kaupungin osuus oli 743.000 euroa ja EAKR-rahoitus Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kautta 400.000 euroa.

Lisätietoa: Antti Tuomaala, 040 0468203, antti.tuomaala(a)wirma.fi

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja matkailijoita sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle lisää vetovoimaa ja uudistuvaa liiketoimintaa. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien - Lemin, Luumäen, Savitaipaleen, Suomenniemen ja Taipalsaaren - omistama, voittoa tavoittelematon, seudullinen elinkeinoyhtiö. www.wirma.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs