Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lappeenrannan kaupunki kokoaa joulutapahtumia verkkosivuilleen ja Joululehteen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki kokoaa joulutapahtumia verkkosivuilleen ja Joululehteen

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan joulunajan 2016 tapahtumatarjontaa kootaan kaupungin verkkosivujen joulusivustolle sekä Joululehteen. Kaikki tapahtumajärjestäjät voivat vinkata omista jouluisista tapahtumistaan sähköpostilla Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalveluille osoitteeseen lappeenranta.event@lappeenranta.fi

Lokakuun loppuun mennessä saapuneista tapahtumatiedoista julkaistaan kooste Lappeenrannan Joulu 2016 -lehdessä, joka ilmestyy Etelä-Saimaan liitteenä 17. marraskuuta. Kaupungin Joulu-sivustolla tapahtumatietoja ja niihin tulevia mahdollisia muutoksia päivitetään 22. joulukuuta asti.

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallion mukaan tavoitteena on luoda palveleva tietopaketti Lappeenrannan joulusta. 

– Kaupungissamme järjestetään perinteisesti paljon erilaisia joulutapahtumia, kuten konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia, markkinoita ja myyjäisiä. Joulusivustolle haluamme luoda tietopaketin koko tapahtumatarjonnasta. Tapahtumia on koottu jo kolmena edellisenäkin vuonna samaan tapaan, ja olemme saaneet hyvää palautetta sekä tapahtumien tuottajilta että yleisöltä, Kallio kertoo. 

Lisätietoja 

Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
0400 155 597
jorma.kallio@lappeenranta.fi 

Tuottajaharjoittelija Arto Holappa
arto.holappa@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs