Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lappeenrannan kaupungin avoimien ovien tapahtumassa toimitilojen ja palvelujen esittelyä sekä erikoistarjouksia

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin avoimien ovien tapahtumassa toimitilojen ja palvelujen esittelyä sekä erikoistarjouksia

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki avaa toimipaikkojensa ovia ja esittelee palvelujaan kaupunkilaisille ja muille kiinnostuneille keskiviikkona 31. elokuuta Avoimien ovien tapahtumassa. Keskuspaikkoina ovat kaupungintalo ja kaupunginteatteri, joissa järjestetään ohjattuja esittelykierroksia.  

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman kannustaa osallistumaan esittelykierroksille sekä kaupungintalolla että teatterilla. 

– Siinä välissä ehtii poiketa Kansalaistorin kahvikioskille tapaamaan kaupungin johtoa. Jos esimerkiksi tulee ensin kaupungintalolle, voi ajoittaa teatterilla käyntinsä iltapäivään ja jäädä sinne seuraamaan klo 16 alkavaa syksyn ohjelmiston ja uusien näyttelijöiden esittelyä. Lisäksi tarjolla on ilmaisia makupaloja näytelmistä Kuin ensimmäistä päivää ja Halua mut hiukan, Rahman lupaa. 

Kaupungintalolla on kaksi kierrosta, toinen alkaa kymmeneltä ja toinen kahdeltatoista. Teatterilla vedetään viisi kierrosta, jotka alkavat klo 10, klo 11, klo 13, klo 14 ja klo 15.  Samalla käynnillä voi ostaa teatterilippuja kymmenen prosentin alennuksella.

Avoimien ovien kunniaksi myös kaupunginorkesteri tarjoaa kauden avajaiskonserttinsa lippuja ystävälipun hinnalla, uimahalleille pääsee ilmaiseksi ja Etelä-Karjalan museon näyttelyihin voi tutustua puoleen hintaan. 

Mirka Rahman toivoo, että tapahtumaan osallistuvat tutustuisivat myös Matkailuinfoon ja Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, joka on samalla teatterin ja orkesterin lippujen myyntipiste. Teatterilippuja voi ostaa myös teatterilta Avoimien ovien päivänä sekä näytöspäivinä. 

– Winkkiin ja Matkailuinfoon on keskitetty kasvokkain annettava asiakaspalvelumme, jonka käyttöä kaupunki haluaa edelleen vahvistaa sähköisten palvelujen rinnalla, Rahman kertoo. 

Myös maakuntakirjastolla on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa ja monet koulut ja päiväkoditkin ovat yleisölle avoinna. Nuorisotiloille voi poiketa katsomaan, miltä siellä nykyään näyttää. 

Avoimet ovet jo kuudetta kertaa 

Vuosittain syksyn kynnykselle ajoittuva Avoimien ovien tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa. Alusta alkaen tapahtuma on kiinnostanut yleisöä: parhaimmillaan kävijöitä on ollut noin 1500. Erityistä kiitosta ovat saaneet kaupungintalon kierrokset, ja samanlaista suosiota odotetaan nyt teatterikierroksillekin. 

‒ Haluamme viestittää, että kaupunkimme on kuntalaisten parhaaksi toimiva yhtenäinen kokonaisuus. Eri toimialat ovat innolla mukana avoimien ovien tapahtumassa, Mirka Rahman kertoo. 

Hän toivottaa naapurikuntienkin asukkaat tervetulleiksi, koska esittelyssä on kuntarajat ylittäviä palveluja.

Kaupungintalon 01-kerroksessa esitellään muun muassa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin ja Lappeenrannan seudun ympäristötoimen palveluja. Lisäksi pelastuslaitos on opastamassa turvallisuusasioissa ja Wirma Lappeenranta avaa ikkunan vihreään osaamiseen.

Kaupungintalolla järjestetään Eksoten maksuton yleisöluento Paineeton pää, joka alkaa klo 10.45 ja klo 12.45. Luennolla pureudutaan aivoverenkiertohäiriön riskitekijöihin ja valtimotaudin ennaltaehkäisyyn. 

Tarkka Avoimien ovien ohjelma on julkaistu Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi

 

Kuvatekstit:

 

Kuva 1:

Virastomestari Toni Scharin toivottaa yleisön tervetulleeksi kaupungintalon ovella Avoimien ovien tapahtumassa vuonna 2015. Vasemmalla kävijöitä vastaanottamassa liikunnanohjaaja Anne Peuhkuri ja ohjauspalveluiden päällikkö Aija Rautio.  Kuvaaja Päivi Toiviainen. 

Kuva 2:

Asiakasneuvontakoordinaattori Sari Joronen opastaa asiakkaita kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkissä. Kuvaaja Arttu Muukkonen.

 

Lisätietoja:
Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman,
puh. 040 849 9161,
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs