Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lamkin matkailualan opiskelijoilta uusia palvelutuotteita - tule messuille 22.11.

Lahden ammattikorkeakoulu

Lamkin matkailualan opiskelijoilta uusia palvelutuotteita - tule messuille 22.11.

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2012 klo 09:47
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Mitä kaikkea uutta syntyy, kun matkailun alan opiskelijat Lahden ammattikorkeakoulusta pääsevät kehittämään uusia matkailupalveluita paikallisten yritysten kanssa?

Tämä selviää torstaina 22.11. klo 13.00–15.00 oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27) järjestettävillä messuilla. Paikkana on viidennen kerroksen luokka 521–522.

Näe 17 opiskelijoiden ideoimaa palvelua

Matkailualan opiskelijat esittelevät messuilla syksyn aikana tekemäänsä kehitystyötä päijäthämäläisille yrityksille. Tuotekehitysyhteistyöhön on osallistunut 14 Päijät-Hämeessä toimivaa matkailualan yritystä.

- Esiteltäviä tuotteita on 17 erilaista. Messuille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet näkemään, mitä uutta matkailualalla kehitellään, kertovat Mika Kylänen ja Taru Parikka matkailun alalta.
Opiskelijoita ohjannut kaksikko kertoo, että aiempina vuosina opiskelijoiden kehittämät palvelutuotteet on otettu yrityksissä hyvin vastaan.

– Tänä vuonna opiskelijat ovat innovoineet yrityksille uudenlaisia tapoja tarjota kokouspalveluita ja tarinallisuuteen pohjautuvia ohjelmallisia palvelupaketteja.

Ammennetaan Asikkalan rattaista eli tarinallisuudesta

Parikan mieleen on jäänyt esimerkiksi opiskelijat kehittämä palvelupaketti asikkalalaisen Lehmonkärjen kokousasiakkaille, jossa hyödynnetään tarinallisuutta.

– Tarinan mukaan Asikkalan puiset rattaat ovat huonoja kulkemaan, mutta tässä ohjelmassa työyhteisö, kuten kokous- tai virkistyspäiväasiakkaat, laitetaan työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen ja lopulta rattaat saadaan pyörimään.

Tuotekehitys luonteva osa opintoja

Parikka kertoo, että tähän ohjelmapakettiin liittyy erilaisia ryhmätehtäviä sekä oikea vanhanajan rattaanpyörä, joka on tarkoitus saada liikkeelle.

– Toiveenamme on, että yritykset ottavat opiskelijoidemme kehittämät tuotteet osaksi palveluvalikoimaansa tai ainakin saavat niistä inspiraatiota toimintaansa.

Tuotekehitys on osa opiskelijoiden opintoihin kuuluvia kolmea opintojaksoa, jotka ovat Matkailutuote ja innovointi, Markkinointi ja Yritysviestintä.

– Messut päättää syksymme eli opiskelijat esittelevät opintojaksojen aikana syntyneet tuotoksensa omilla messuständeillään, Parikka kertoo.

Lisätietoja

Lahden ammattikorkeakoulu, Matkailun ala

yliopettaja Mika Kylänen
puh. 044 708 1464

opettaja Taru Parikka
puh. 041 435 0390

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs