Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » KUTSU: VR kertoo uusien nopeiden junayhteyksien säästävän suomalaisten aikaa

VR Group

KUTSU: VR kertoo uusien nopeiden junayhteyksien säästävän suomalaisten aikaa

Kutsu.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 12:33
Julkaisija: VR Group

Nopeutamme junayhteyksiä useilla reiteillä kesäkuussa. Tule kuulemaan lisää tiedotustilaisuuteen ensi maanantaina 2.5. kello 10.30.

Haluamme lisätä mukavan ja ympäristöystävällisen junan suosiota vaihe vaiheelta. Hinta ja matka-aika vaikuttavat eniten siihen, valitaanko juna kulkuvälineeksi. Alkuvuonna pysyvästi laskemamme hinnat ovat lisänneet junan suosiota jo merkittävästi ja uuden Turku Expressin suosio on näyttänyt suuntaa nopeudella saavutettaville hyödyille.

Nyt on aika nopeuttaa yhteyksiä muualle Suomeen. Matkustajaliikenteemme johtaja Maisa Romanainen ja kaukoliikenteen suunnittelujohtaja Antti Tuominen kutsuvat median edustajia paikalle kuulemaan lisää ja keskustelemaan junaliikenteestä.

Paikkana on - mikäpä muukaan kuin – juna, Helsingin aseman laiturissa 9. Tilaisuus pidetään ravintolavaunun yläkerrassa.

Tervetuloa!

Lisätietoja: VR Groupin mediadesk, puh. 0307 0123. Ilmoittaudu mukaan viestinta@vr.fi

 

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs