Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kutsu seminaariin: Matkailusta tuloja maaseudulle

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kutsu seminaariin: Matkailusta tuloja maaseudulle

Kutsu.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 10:35
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihanke järjestää maaseutumatkailun kehittämisestä kiinnostuneille maksuttoman seminaarin 16.10.2014 klo 12.00–16.00.

Tilaisuudessa on puhumassa mm. Nina Vesterinen Työ- ja elinkeinoministeriöstä. Hän kertoo, miten matkailu tuo tuloja ja työllisyyttä maakuntiin. Puheenvuorossa käsitellään lisäksi ministeriön ajankohtaisasioita, kuten viime keväänä lanseerattua Suomen matkailun tiekarttaa ja sen näkymistä Satakunnassa.

Muita puhujia ovat mm. Kimmo Aalto Lomalaidun ry:sta, joka tuo terveiset Suomen maaseutumatkailun yrittäjäyhdistykseltä ja kertoo maaseutumatkailusta ja sen tulovaikutuksista Suomessa. Timo Pukkila ELY-keskuksesta puhuu maaseutumatkailun kehittämisestä rahoittajan silmin ja sen kehittämiseen liittyvästä rahoituksesta yrittäjälle. Lenita Nieminen Porin Yliopistokeskuksesta esittelee Culture Finland Satakuntaa.

Satakunnan ammattikorkeakoulun puheenvuoroissa käydään läpi maaseutumatkailun kehittämisen työkaluja, pohditaan verkostojen merkitystä, esitellään tuotteistamiseen tulevia yhteispaketteja sekä Green Caren esiselvitys- ja kartoitushankkeen toimenpiteitä ja tuloksia.

Seminaari järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun Tiedepuisto A:n auditoriossa (Tiedepuisto 3, Pori). Tilaisuuden jälkeen järjestetään matkailuyrittäjien ja -toimijoiden ”deitti-ilta” Anttooran lomakylässä.

Tilaisuus on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua 10.10. mennessä.

https://elomake.samk.fi/lomakkeet/3473/lomake.html

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Lisätiedot: Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihanke, Anna Pentikäinen, anna.2.pentikainen@samk.fi, p. 044 710 3390

 

Lisätiedot.

 

Liitetiedostot

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs