Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kutsu medialle: Vuoden suurin merellinen tapahtuma tuo Swanit Turkuun

Turun kaupunki

Kutsu medialle: Vuoden suurin merellinen tapahtuma tuo Swanit Turkuun

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2016 klo 08:00
Julkaisija: Turun kaupunki

Oras Swan 50th Anniversary Regatta järjestetään Turussa ja sen ainutlaatuisessa saaristossa 27. - 31.7.2016. Regatta juhlistaa venevalmistaja Nautorin 50-vuotista toimintaa sekä 110-vuotisjuhlaansa viettävää Turun Pursiseuraa. Suomen tämän vuoden suurin merellinen tapahtuma tuo Turkuun ja Aurajoen rannoille yli sata merten kaunotarta miehistöineen.

Mukaan on ilmoittautunut Swaneja Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Saksasta, Belgiasta, Hollannista, Ranskasta, Iso-Britanniasta ja Sveitsistä. Regatan järjestävät Turun Pursiseura, Oras Group ja Nautor yhteistyössä Turun kaupungin, Turun Sataman ja Merikeskus Forum Marinumin kanssa.

Meillä on ilo kutsua median edustajat regatan mediatilaisuuteen Forum Marinumin seminaariluokkaan (ravintola Daphnén yläkerta) torstaina 28.7.2016 kello 11. Tilaisuudessa mukana ovat Turun Pursiseuran toiminnanjohtaja Katja Rytkönen, legendaarinen kilpapurjehtija Heinz Ramm-Schmidt, Nautorin perustaja Pekka Koskenkylä sekä edustajat regatan pääyhteistyökumppanilta Orakselta ja Nautor’s Swanilta. Kaikki ovat käytettävissä haastatteluita varten tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen mediatilaisuuteen: katja.rytkonen@turunpursiseura.fi Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja mediatilaisuudesta ja median edustajien mahdollisuudesta päästä seuraamaan regattaa perjantaina 29.7. tai lauantaina 30.7.: Turun Pursiseura ry, toiminnanjohtaja Katja Rytkönen, p. 044 376 2666.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs