Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » KUTSU: Löydä halvimmat matkat - 10 vinkkiä Matka 2012 -messuilla

Rantapallo

KUTSU: Löydä halvimmat matkat - 10 vinkkiä Matka 2012 -messuilla

Kutsu.
Julkaistu: 17.01.2012 klo 16:58
Julkaisija: Rantapallo

Löydä halvimmat matkat - 10 vinkkiä

Näin säästät satasia matkavarauksissa
Matka 2012 -messujen Show-lavalla torstaina 19.1.2012 klo 12.00

Rantapallo.fi:n päätoimittaja Riikka Krenn kertoo parhaat vinkit edullisia matkoja etsiville. Fiksut valinnat matkan suunnitteluvaiheessa auttavat pitämään tiukankin budjetin kurissa. Lentolipuissa, hotelleissa ja autonvuokrauksessa voi säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja.

Esityksen jälkeen haastattelumahdollisuus toimittajille. Rantapallon edustajat ovat tavattavissa myös koko messujen ajan osastolla 7e61.

Tervetuloa tutustumaan myös blogiloungeen

Toivotamme toimittajat tervetulleiksi kurkistamaan myös Rantapallon blogiloungeen perjantaina 20.1. klo 12 - 19. Lounge on uusi konsepti, joka tarjoaa bloggaajien oman tapaamispaikan ja erityisesti bloggaajille räätälöityä ohjelmaa messuilla.

Paikalle on tulossa useita kymmeniä matkailu- tai muiden blogien kirjoittajia. Toimittajille blogilounge tarjoaa mahdollisuuden löytää kiinnostavia aktiivimatkailijoita haastateltavaksi!

Rantapallo on Matka 2012 -messujen virallinen mediakumppani

Rantapallo.fi on Suomen luetuin matkailusivusto ja Matkamessujen virallinen verkkokumppani. Rantapallon messusivustolle osoitteeseen www.rantapallo.fi/matkamessut/ päivittyvät uusimmat kuulumiset koko tapahtuman ajan. Sivuilta löytyvät myös kaikki messutarjoukset ja -kilpailut listattuina.

Lisätiedot

Riikka Krenn, päätoimittaja
040 547 7682
riikka.krenn@rantapallo.fi

Osasto 7e61

http://www.rantapallo.fi/

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs