Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kutsu: Louhisaaren museopuutarhan avajaiset 15.6.

Kansallismuseo

Kutsu: Louhisaaren museopuutarhan avajaiset 15.6.

Kutsu.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 10:34
Julkaisija: Kansallismuseo

Askaisissa sijaitsevan Louhisaaren kartanon puistoalueella avautuu 1700-luvun hyöty- ja koristekasvitarha. Pehr Kalmin oppien mukaan suunnitellussa puutarhassa yhdistyvät valistusajan ihanteet: kaikkien kasvien tulee olla hyötykasveja, mutta puutarhan tulee myös olla symmetrinen, hyvin järjestetty ja esteettinen. Puutarhan kasvit ovat peräisin kaarinalaisesta Pukkilan kartanosta.

Museopuutarhan avajaisia vietetään keskiviikkona 15.6. klo 18 alkaen Louhisaaren kartanolinnan puistossa (Louhisaarentie 244, Askainen). Toimituksenne edustajat ovat tervetulleita tutustumaan puutarhaan avajaispäivänä klo 12 alkaen ja luonnollisesti myös viralliseen avajaistilaisuuteen klo 18.


Lisätietoja:
intendentti Jouni Marjamäki, puh. 0295 33 6344, jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi

Kansallismuseo on kaikkien suomalaisten identiteetin pohjapiirros. Historian huoneita ja aarteita, oivalluksia, havaintoja ja näkökulmia. Ikkuna menneeseen, tähän päivään ja tulevaisuuteen - korvaamaton, lumoava ja yllätyksellinen.

Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu seitsemän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs