Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kutsu infotilaisuuteen ma 30.6. klo 10: Kotkan-Haminan seutu kiinnostaa kansainvälisen risteilijäliikenteen kohteena

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kutsu infotilaisuuteen ma 30.6. klo 10: Kotkan-Haminan seutu kiinnostaa kansainvälisen risteilijäliikenteen kohteena

Kutsu.
Julkaistu: 27.06.2014 klo 07:55
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Risteilijäliikenteen kehittäminen tarjoaa taloudellisen kasvun mahdollisuuksia Kotkan-Haminan seudulle. Kotkan-Haminan seudun tarjoamia mahdollisuuksia on tehty aktiivisesti tunnetuksi Itämeren alueen satamille sekä kansainvälisille varustamoille.

Kansainvälisen risteilijävarustamojen kattojärjestön, Cruise Lines International As-sociationin kehitysjohtaja (Global Director of Port Engagement and Business Development) Bo Larsen vierailee Kotkan-Haminan seudulla maanantaina 30.6.2014. Seudusta vahvasti kiinnostunut Bo Larsen vierailee mm. HaminaKotkan satamassa.

Larsenin mietteitä on mahdollista kuulla maanantaina 30.6. klo 10.00 HaminaKotka Satama Oy:n kokoushuoneessa, os. Merituulentie 424, 8 krs, Kotka. Tilaisuudessa häntä on myös mahdollisuus haastatella.

Paikalla ovat myös Cursorin toimitusjohtaja Hannu Karavirta, Kotka Old Port -projektin kehittäjäryhmän vetäjä Cameron Sawyer ja HaminaKotka Satama Oy:n edustaja.

Tiedustelut:

Petra Cranston, projektipäällikkö, Cursor Oy

puh. 040 190 2529, petra.cranston@cursor.fi

Kotkan-Haminan seutu kansainvälisen risteilijäliikenteen käyntikohteeksi -hanke on käynnistynyt syksyllä 2013 ja jatkuu vuoden 2014 loppuun asti. Hanketta toteuttaa Cursor Oy yhdessä HaminaKotka Satama Oy:n ja Kotkan kaupungin kanssa. Hankkeen päärahoittajana on Euroopan unionin aluekehitysrahasto Kymenlaakson Liiton kautta.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs