Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kulttuuri saa oman ratikkalinjan

HSL Helsingin seudun liikenne

Kulttuuri saa oman ratikkalinjan

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2012 klo 10:54
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Kulttuuriratikka siirtyy liikennöimään omaa reittiä keskiviikkona 20. kesäkuuta. Vaunu saa linjanumerokseen viitosen ja ajaa Töölön hallilta Kampin ja Rautatientorin kautta Kallioon Ensi linjalle.

Uuden reitin kunniaksi Kulttuuriratikan kyytiin pääsee keskiviikkona 20.6. maksutta. Kulttuurilinjan avajaisissa esiintyy Olavi Uusivirta duo ja matkustajille jaetaan 200 kukkaa.

Kulttuuriratikka liikennöi keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 13–16. Kulttuurielämyksistä pääsee nauttimaan Ooppera-nimiseltä pysäkiltä klo 15 lähtevällä kierroksella. Pysäkki sijaitsee Mannerheimin­tien ja Runeberginkadun risteyksessä. Kyytiin voi nousta mistä tahansa reitin varrelta tavallisen matkalipun hinnalla.

Ratikassa on tarjolla vaihtuvia kulttuurielämyksiä joka viikko. Ohjelmassa on monipuolisesti musiikkia, tanssia, teatteria ja runonlausuntaa. Kesäkuussa ratikassa esiintyvät Olavi Uusivirran lisäksi mm. Tribaduuri soittaen iloista karnevaalihenkistä musiikkia, Veljekset Hämäläinen sekä tanssitaiteilijat Heidi Masalin ja Virva Talonen. Lisäksi tarjolla on Helsinki Pride –festariohjelmaa, AV-arkin videoteossarja: ”Mitä kuuluu?” ja valokuvanäyttely Photo Raw: Łukasz Sokół – The Most Precious Thing.

Kulttuuriratikka on HSL:n, HKL:n ja Kulttuuritehdas Korjaamon yhteinen projekti, jonka ohjelman tuottaa Korjaamo. Aikataulu löytyy HSL:n verkkosivuilta (www.hsl.fi) ja ohjelma Korjaamon sivuilta (www.korjaamo.fi).

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Lani Nordlund, Kulttuuritehdas Korjaamo, puh. 044 210 6872
asiakkuuspäällikkö Leena Rautanen-Saari, HSL, puh. 050 389 8970

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs