Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Koulut alkavat - matkahinnat laskevat

Koulut alkavat - matkahinnat laskevat

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2011 klo 15:42
Julkaisija:

  Julkaisuvapaa heti   Koulut alkavat - matkahinnat laskevat Elokuun äkkilähdöt hintakuopassa   Viikon lomalle Kreikkaan tai Turkkiin pakoon syksyn sateita pääsee nyt jopa alle 200 eurolla. Lasten paluu koulunpenkille painaa etelänmatkojen hinnat kesä...

 

Julkaisuvapaa heti

 

Koulut alkavat - matkahinnat laskevat

Elokuun äkkilähdöt hintakuopassa

 

Viikon lomalle Kreikkaan tai Turkkiin pakoon syksyn sateita pääsee nyt jopa alle 200 eurolla. Lasten paluu koulunpenkille painaa etelänmatkojen hinnat kesän sesonkikuukausien jälkeen jälleen alas.

 

Äkkilähdöllä elokuun sateita pakoon

 

Sateinen ennuste elokuulle houkuttaa suomalaisia pidentämään kesäänsä etelänmatkalla. Nopean varaajan äkkilähdöllä reissuun pääsee vaikka vain päivän tai parin varoitusajalla. Äkkilähdöt ovat matkanjärjestäjien myymättömäksi jääneitä viimeisiä paikkoja, jotka kaupataan alennetulla hinnalla juuri ennen lähtöä.

- Eniten tarjontaa juuri nyt on Kreikan ja Turkin rantakohteisiin ja lisäksi Bulgarian Kultahietikon ja Sunny Beachin pakettimatkatarjonta on tällä hetkellä erittäin edullista, kertoo äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi-matkailusivuston päätoimittaja Riikka Krenn.

- Kaikkein edullisin kohde on Kreikan Kos, jossa viikko maksaa halvimmillaan vain 195 euroa lentoineen. Kyseessä ei kuitenkaan ole yhdenkään yksittäisen matkatoimiston hintakampanja, vaan äkkilähdöille tyypillinen kausivaihtelu, jossa on juuri nyt meneillään kuluttajalle edullinen hintanotkahdus.

 

Esimerkkihintoja* viikon matkalle Rantapallo.fi-matkailusivuston äkkilähtöhausta
(http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/)

 

Lähtö 12.8.2011 Kos, Kreikka (Tjäreborg) 195 €
Lähtö 11.8.2011 Kusadasi, Turkki (Nazar) 199 €
Lähtö 13.8.2011 Sunny Beach, Bulgaria (Alma Tour) 199 €
Lähtö 14.8.2011 Kreeta, Keikka (Finnmatkat) 215 €
Lähtö 14.8.2011 Rodos, Kreikka (Apollo) 220 €
Lähtö 12.8.2011 Antalya, Turkki (Lomamatkat)   229 €

*Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 8.8.2011 klo 12.
Esimerkit ovat viikon matkoja sisältäen lennot ja majoituksen. Listalla mainittujen matkojen lähtöpaikka on Helsinki, mutta myös muilta paikkakunnilta, erityisesti Oulusta, Jyväskylästä, Vaasasta ja Kuopiosta on tällä hetkellä tarjolla runsaasti lähtöjä hintahaarukalla 250 – 350 euroa/viikko. Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

 

Lisätiedot

 

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
040 547 7682

http://www.rantapallo.fi

Rantapallon äkkilähtöhaku: http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/

 

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs