Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kotimaanmatkailun suosio näkyy kesällä Scandicin hotelleissa

Scandic Hotels

Kotimaanmatkailun suosio näkyy kesällä Scandicin hotelleissa

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 11:26
Julkaisija: Scandic Hotels

Yhä useampi kesälomallaan matkustava suomalainen valitsee kesälomakohteekseen kotimaan matkakohteen. Scandicin hotelleissa nähdään enenevässä määrin myös saksalaisia ja pohjoismaalaisia matkailijoita.

Käynnistyvä lomakausi houkuttelee suomalaisia matkalle. Yhä useammin suomalaisten matkailijoiden kohde on kotimaan matkakohde. Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) yhdessä jäsenyritystensä kanssa toteuttaman kesälomakyselyyn vastanneista suomalaisista lomakohteekseen valitsee kotimaan 32,4 prosenttia. Toiseksi mieluiten matkakohteeksi valitaan Euroopan ranta- tai kaupunkikohde (29,7 prosenttia vastaajista). Matkakohde valitaan myös mieluusti Suomen lähialueilta Baltiasta ja Pohjoismaista (34,2 %).*

Kotimaanmatkailun suosio näkyy kesällä myös Scandicin hoteleissa ja tällä hetkellä kesän varaustilanne näyttää hyvältä. Suomalaisten lomamatkaajien lisäksi ulkomailta saapuu paljon matkailijoita kesäaikana. Scandicissa on nähty kasvua erityisesti saksalaisten ja pohjoismaalaisten matkailijoiden määrässä.

”Heinäkuun kysyntää ajaa voimakkaasti sekä ulkomaalaiset vapaa-ajanryhmät että kongressimatkailu etenkin Helsingissä. Huvipuistot, kesäteatterit, urheilu- ja kesätapahtumat ovat edelleen suosittuja kotimaisten matkailijoiden keskuudessa. Toisaalta Olympiastadionin sulkeminen tasoittaa kysyntäpiikkejä Helsingissä, kun suuria konsertteja ja jalkapallomatseja on edellisvuosia vähemmän”, Aki Käyhkö.

Scandic on valmistautunut tulevaan lomasesonkiin ja investoinut uuteen digitaaliseen alustaan, jossa keskitytään asiakaskokemukseen ja palveluun. Uusi sivusto on responsiivinen ja skaalautuu automaattisesti asiakkaiden käyttämille mobiili-, tabletti- ja tietokonenäytöille. Näin asiakkaat voivat hakea tietoa ja tehdä varauksia entistä helpommin. Heitä voidaan palvella digitaalisessa ympäristössä koko asiakaspalvelupolun ajan.

Scandicin hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla lomalaisten suosimissa kohteissa. Kesällä on paljon koettavaa suurimmissa kesäkaupungeissa:

*Kesälomakyselyn toteutti Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Kyselyä ovat jakaneet sosiaalisen median ja internet-sivujen kautta niin matkatoimistot ja matkanjärjestäjät kuin muut matkailualan toimijat kuljetusyhtiöistä ja muista matkailupalveluiden tuottajista matkailualan oppilaitoksiin. Vastauksia 4.–22.5.2016 toteutettuun kyselyyn saatiin 1 358.

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 230 hotellia ja lähes 42 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme viihtyminen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina myös ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen.www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs