Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kirjailija Jari Järvelä vierailee Lappeenrannan kirjastossa 10.10.2016

Lappeenrannan kaupunki

Kirjailija Jari Järvelä vierailee Lappeenrannan kirjastossa 10.10.2016

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Kirjailija Jari Järvelä vierailee Lappeenrannan maakuntakirjastossa Aleksis Kiven päivänä maanantaina 10.10. Kirjailija kertoo työstään ja tämän hetken kuulumisistaan pääkirjaston lainaushallissa klo 18-19.

Jari Järvelä on kotkalainen kirjailija, joka päätyi kirjailijaksi osin tietoisesti, osin sattumaltakin. Lapsena pojan haaveammatti oli olla löytöretkeilijä. Kun nuori Järvelä ymmärsi, että maailma on jo läpikotaisin tutkittu, hänen oli etsittävä tutkimattomia maailmoja kauempaa. Hän alkoi luoda niitä itse. Jari Järvelä on monipuolinen kirjailija, jonka tuotannosta löytyy arvostelumenestyksiksi nousseiden romaanien lisäksi kirjoittanut muun muassa kuunnelmia, librettoja ja 140-merkkisiä syväsukelluksia ihmiselon ytimeen.

Järvelän tuorein romaani Tyttö ja seinä päättää menestykseen nousseen Metro-trilogian, jossa seurataan kotkalaistaustaisen graffitintekijän jännittävää tarinaa. Tämän dekkaritrilogian käännösoikeudet on myyty useisiin maihin. Järvelä on luvannut kertoa kirjastovierailullaan erityisesti Metro-trilogiasta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Oheinen kuva: Marja Seppälä


Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs