Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Keväällä kaksi uutta BURGER KING® -ravintolaa Helsinkiin

BURGER KING®

Keväällä kaksi uutta BURGER KING® -ravintolaa Helsinkiin

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: BURGER KING®

Hampurilaisketju BURGER KING® laajenee vauhdilla pääkaupunkiseudulla. Kevään aikana Helsinkiin avataan kaksi uutta ravintolaa, toinen Meilahteen Cumulus-hotellin yhteyteen ja toinen Malmille kauppakeskus Malmin Novaan.

Jo aiemmin tammikuussa julkistetun BURGER KING® Meilahden lisäksi Helsinkiin avataan keväällä toinenkin uusi BURGER KING® -ravintola Malmille kauppakeskus Malmin Novaan. ”Olen todella tyytyväinen voidessani kertoa, että pääkaupunkiseudun ravintolatarjontamme laajenee entisestään”, iloitsee BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

BURGER KING® -ketju on laajentunut Suomessa nopeasti kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana. Malmin Novan ja Meilahden ravintoloiden avaamiseen jälkeen pääkaupunkiseudulla on yhteensä 13 BURGER KING® -ravintolaa: kahdeksan Helsingissä, kaksi Espoossa, kaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yksi Vantaalla.

Mollberg uskoo uusien aluevaltausten tuovan BURGER KING® -ketjulle paljon uusia asiakkaita: ”Molemmat uudet ravintolat sijaitsevat erinomaisilla paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Malmin Nova kauppakeskus sijaitsee Malmin juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja Meilahden ravintola puolestaan keskeisellä paikalla Tullinpuomin risteyksessä.” Malmin ja Meilahden lisäksi kevään aikana avataan BURGER KING® -ravintolat myös Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivälle Tallink Starille sekä Vaasan Kivihakaan.

 

Lisätiedot: 

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Liitetiedostot

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs