Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Keski-Euroopan joulutoreilta matkalaukullinen aitoa joulutunnelmaa

Finnmatkat

Keski-Euroopan joulutoreilta matkalaukullinen aitoa joulutunnelmaa

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2014 klo 12:07
Julkaisija: Finnmatkat

joulumarkkinat

Hehkuviinin lämpö, mausteiden tuoksu, kaunis musiikki, hyvä ruoka…  Joulu! Siihen on enää neljä kuukautta! TEMAn uutuusmatkat Alppien ja Krakovan joulumarkkinoille tarjoavat aitoa joulunodotuksen tunnelmaa matkalaukkuunkin pakattavaksi.

Joulumarkkinamatka Alpeille suuntautuu kolmeen Itävallan kaupunkiin: Innsbruckiin, Salzburgiin ja Wieniin.

– Matkalla pistäydymme mm. kappelissa, jossa maailman rakastetuimpiin kuuluva joululaulu Jouluyö on saanut ensiesityksensä vuonna 1818. Salzburgissa nautimme kamariorkesterin Mozart-konsertista. Ja kaikissa kolmessa kaupungissa käymme tietenkin joulumarkkinoilla maistelemassa ja haistelemassa joulun tunnelmaa, kuvailee TEMA-koordinaattori Pirjo Salminen.

Krakovan joulumarkkinamatka puolestaan tarjoaa keskiaikaista historiaa, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, trendikkäiden juutalaiskorttelien tunnelmaa ja kierroksen suolakaivoksella. Joululahjaostoksia voi tehdä mm. Rynek Glownyn kauniilla renessanssiaikaisella joulutorilla.

– Krakovan kulttuurielämä on rikasta, ja kaupungista löytyy useita teattereita, orkestereita, ooppera ja mielenkiintoisia museoita. Yliopistokaupunkina myös sen yöelämä ravintoloissa, baareissa ja jazzklubeissa on vilkasta, sanoo Salminen.

Opastettujen kaupunkilomien suosio on kasvussa. Matkoilla halutaan nähdä ja kokea enemmän ja lyhyemmässä ajassa, jolloin asiantunteva opastus on avainasemassa.

– Täysin uuteen kaupunkiin tupsahtaminen omin päin vaatii seikkailumieltä, hyvää kielitaitoa ja huolellisia etukäteisvalmisteluja. TEMA-matkoilla mukana on asiantunteva opas, jonka kanssa kaupunkien kulttuurin ja kujien salaisuudet aukeavat helposti ja turvallisesti.


Lue lisää:
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Eurooppa/Puola/Joulumarkkinat-Krakovassa/
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Eurooppa/Itavalta/Joulumarkkinat-Alpeilla/

Kuvia:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005212Lisätietoja:
Finnmatkat, tiedottaja Salla Salo p. 030 360 302           


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs