Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kesäinen viikonloppu kokoaa terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet Leville Hullu Poron ja Spiraaliportin järjestämään Valossa vapaana -tapahtumaan

Hullu Poro Oy

Kesäinen viikonloppu kokoaa terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet Leville Hullu Poron ja Spiraaliportin järjestämään Valossa vapaana -tapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 09:00
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Maailman pohjoisin hyvinvointitapahtuma Levitunturissa 26.–28.6.2015

Hullu Poron ravintola Taivas muuttuu hyvinvoinnin näyttämöksi juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Laaja, 15 esiintyjän joukko, takaa monipuolisen kattauksen kiinnostavia luentoja ja työpajoja. Ohjelmaan kuuluu mm. ravintotietoutta lääkäri Antti Heikkilän johdolla ja unelmaelämään johdattavaa Goal Mappingia Hanna Luukon ohjaamana. Eija Ahvon ja Venla Saartamon Sielun ääni-luento ja työpajat kasvattavat elämäniloa.  Miia Huitti opastaa omatoimiseen stressinhallintaan Paranemisen avaimet metodilla ja Minna Heinonen avaa elävöittävän Reiki-hoidon saloja. Viikonlopun juontaa ”Uskalla Parantua" -blogin kirjoittaja Karita Aaltonen.

Jokainen löytää itselleen tärkeät ja ajankohtaiset aiheet päivien ohjelmasta. Iltaisin Taivaan täyttävät Hoitavat iltasoinnut. Äänimaljojen, gongien ja kristallimaljojen harmoniset soinnut hellivät kehoa ja mieltä keinuttaen kuulijan ajan maailmasta tilan maailmaan, missä totuus ja fantasia ovat yhtä ja kaikki on mahdollista. Kristallimaljojen ja –pyramidien sointia on kuultavissa myös kreikkalaisen Maria Zavoun kokemuksellisella luennolla ja työpajassa. Äänen sointiin ja värähtelyyn perustuu Anne Materon rentouttava resonanssimetodikin, joka sulattaa lempeästi tunteissamme, mielessämme ja kehossamme olevat jäätyneet tunteet ja patoutumat. Tapahtuma huipentuu säkenöivän Jipun konserttiin sunnuntaina.

Hullu Poron toimitusjohtaja, yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari on varttunut perheessä, jossa henkisyys on ollut voimakkaasti läsnä. Hänelle intuitio ja luonnonläheisyys ovat luovuuden energian lähde ja hän haluaa jakaa oppeja ympärilleen. Jo vuodesta 1989 on Hullu Porossa järjestetty Henkisen Kehityksen viikkoja. Tänä vuonna päivitimme Hullu Poron hyvinvointitapahtuman ja Spiraaliportti kokosi sisällön niin, että se puhuttelee jokaista henkisyydestä, omasta hyvinvoinnista tai omalla elämän polulla kasvusta kiinnostunutta. Levi on ideaali ympäristö tapahtuman järjestämiseen, sillä luonto, Lapin taika ja Hullu Poron majoitus- ja ravintolapalvelut tukevat kokonaisuutta.

Koko ohjelma ja majoituspaketit löytyvät osoitteesta http://www.hulluporo.fi/tapahtumat/valossa-vapaana/
Kuvan linkki
Lisätietoja: Sanna Törmi, Hullu Poro, p. 050 3153104 ja Saara Rusanen, Spiraaliportti, p. 050 4008333

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.
Levi Center Hullu Poro on 400 pehmeää petiä, 1300 laadukasta kokouspaikkaa, 15 erityylistä ravintolaa, 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa, 90 hemmoittelevaa hoitoa,90 huippuesiintyjää vuodessa.
HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
* INNOVATIIVINEN: kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: lunastamme lupauksemne
* ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä, makuja ja soundeja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs