Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kärppien maailmanmestarit ja NHL-tähdet pelaavat pipolätkää Rukalla lauantaina

Ruka-Kuusamo Matkailu

Kärppien maailmanmestarit ja NHL-tähdet pelaavat pipolätkää Rukalla lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2016 klo 14:52
Julkaisija: Ruka-Kuusamo Matkailu

Rukan Kaltiolammen jäällä pelataan lauantaina 30. tammikuuta klo 12 historiallinen pipolätkän näytösottelu, jossa ovat vastakkain Kärppien liigajoukkueen edustajat sekä Rukan All Stars -joukkue.

Kärppäjoukkue vilisee tähtiä: Rukalla ovat mukana muun muassa nuorten maailmanmestaruuden tammikuussa voittaneet Kärppä-sankarit Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Antti Kalapudas. Tuoreet ja nuoret maailmanmestarit ovat ottelun jälkeen kannattajiensa tavattavissa. Kolmikko on luvannut jakaa nimmareita ja hymyillä yhteiskuvissa faniensa kanssa.

Ainutlaatuisen näytösottelun siirtoikkuna on sulkeutumassa, mutta Rukan kyläpäällikkö Harri Niskasen vahvistaman tiedon mukaan ottelussa nähdään vastakkain ainakin kaksi Oulun Kärpissä Kanada-maljaa kantanutta kapteenia, kun vuoden 2005 mestari Sakari Palsola kohtaa vuoden 2015 mestaruusjoukkueen kapteeni Lasse Kukkosen. Ruka All Stars -joukkuetta vahvistanee myös toinen Kärppä- ja NHL-legenda.  

– On mahtava juttu, että tällaisilla meriiteillä varustetut kaverit tulevat psyykkaamaan ja kannustamaan harrastajakiekkoilijoita. Nostan hattua koko Kärppien joukkueelle, iloitsee Rukan kyläpäällikkö Harri Niskanen. 

Niskasen vastuulla on Kaltiolammen jään kunnostaminen pelikuntoon. Tammikuun pakkaset tekivät hyvän pohjan ja jää hiotaan lopulliseen pelikuntoon perjantaina.

Nyt ensimmäistä kertaa Rukalla pelattava Pipolätkä-turnaus on houkutellut Rukalle hyvän määrän kiekkoilevia kaveriporukoita ympäri Suomea. Turnaus pelataan nelihenkisin joukkueen ja 15 minuutin juoksevalla peliajalla. Pelit alkavat lauantaina klo 9 ja päivä huipentuu palkintojenjakoon noin klo 15.

Joukkueet pääsevät virittäytymään kisafiilikseen jo perjantai-iltana, kun Ravintola Coloradossa ratkotaan perinteinen pöytälätkän piirinmestaruus rempseässä tunnelmassa. Turnauksen viralliset jälkipelit pelataan Ravintola Pisteessä lauantai-iltana, jossa kiekkokansan viihtyvyydestä vastaa bilebändi Laskuteline.  

Lisätietoja:

Mats Lindfors, Ruka-Kuusamo Matkailu, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, puh. 0400 747 356

Harri Niskanen, Rukan kävelykyläyhdistys, harri.niskanen@ruka.fi puh. 040 507 3155

www.ruka.fi  www.ruka.fi/pipolatka

Kuvagalleria

 

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n perustivat alueen suurimmat matkailutoimijat ja Kuusamon kaupunki vuonna 2002. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä ja lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta. Lisäksi tehtävänä on kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä siten, että matkailuyritysten edut otetaan huomioon kestävällä tavalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs