Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Karavaanarit kokoontuvat Lahden MM-juhlakisoissa

Lahti 2017

Karavaanarit kokoontuvat Lahden MM-juhlakisoissa

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 15:00
Julkaisija: Lahti 2017

Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoihin rakentuu satapaikkainen karavaanarialue SF Caravan Lahden Seutu ry:n ja kisajärjestäjien yhteistyönä. Karavaanarialue sijaitsee kävelymatkan päässä stadionilta, Lahden kisapuiston alueella.

SF-Caravan Lahden Seutu ry:n isännöimälle alueelle mahtuu noin sata matkailuajoneuvoa. Majoitushinnat ovat 40 euroa/yö per yksikkö ja 400 euroa koko kisat kattavalle 13 vuorokauden ajalle. Alueella majoittuvien ei tarvitse olla SF-Caravanin jäseniä, mutta jäsenet voivat ostaa karavaanipaikan lisäksi myös MM-kisalippuja erikoishintaan.

- Karavaanarialue vastaa osaltaan suureen kysyntään majoituspaikoista läheltä kisa-aluetta. Lahden hotellit ovat MM-kisojen aikaan mm. median ja Kansainvälisen Hiihtoliiton käytössä, kertoo MM-kisojen myyntijohtaja Mikko Saarinen.

- Karavaanarialueen sijainti on huippuluokkaa, sillä kisapaikalle on alle kilometri ja kaupungin kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Ennakkokyselyjä ja ensimmäisiä varauksia on tullut etenkin Norjasta, mutta levitämme tietoa tapahtumasta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti sisarjärjestöillemme pohjoismaihin ja Eurooppaan, sanoo SF-Caravan Lahden seudun leiripäällikkö Henry Ahonen.

SF-Caravan ry MM-kisojen yhteisökumppaniksi

Yhteistyön myötä valtakunnallinen karavaanareiden liitto, SF-Caravan ry liittyy Lahti2017:n yhteisökumppanien joukkoon. Yhteisökumppanuus on täysin uusi, kaupallisten kumppanuuksien rinnalle rakennettu toimintatapa, jonka myötä useat suomalaiset yhteisöt ja toimijat tulevat mukaan tekemään MM-kisoista koko kansan Juhlakisoja. Muita yhteisökumppaneita ovat mm. Seinäjoen Tangomarkkinat, Tiedekeskus Heureka, Plan International Suomi sekä useita lajiliittoja, mm. Suomen Urheiluliitto ja Suunnistusliitto.

SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksissä on yli 63 000 matkailuauton ja matkailuvaunun käyttäjää.

- On hienoa päästä näyttämään omaa osaamistamme ja kertoa harrastuksestamme MM-kisojen yhteydessä. Jäsenistössämme on runsaasti hiihtourheilun ystäviä, jotka pystyvät majoittumaan ”omissa kodeissaan” lähellä kisapaikkaa, sanoo SF-Caravan ry:n toiminnanjohtaja Timo Piilonen.

Lahdessa järjestetään viikonloppuna matkailuajoneuvoalan suurtapahtuma. SF-Caravan Lahden Seutu ry on mukana messuilla kertomassa MM-kisojen karavaanarialueesta.

Varaukset: http://www.sfclahdenseutu.fi/

 

Lisätiedot:
Lahti2017, myyntijohtaja Mikko Saarinen, 0400-431 207
SF Caravan ry, toiminnanjohtaja Timo Piilonen, 050-592 6561
SF Caravan Lahden seutu ry, leiripäällikkö Henry Ahonen, 040-544 6374

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs