Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kamera-lehti on uudistunut kannesta kanteen!

Kameraseura ry

Kamera-lehti on uudistunut kannesta kanteen!

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2013 klo 11:14
Julkaisija: Kameraseura ry

Vanha tuttu Kamera-lehti on käynyt läpi täydellisen muodonmuutoksen perjantaina 12.4. ilmestyvässä lehdessä nro 3-4/2013.

Sisältö on jäsennelty selkeämmin hahmotettavaksi, testiartikkelit ovat entistä helpommin luettavia ja ymmärrettäviä, mutta edelleen yhtä puolueettomia ja luotettavia kuin ennenkin. Laajennetusta sisällysluettelosta pystyy hahmottamaan lehden yhdellä vilkaisulla, mutta samalla se houkuttelee sukeltamaan syvemmälle lehden tarjoamiin lukukokemuksiin.

Jo neljä vuotta lehdellä käytössä ollut kameroiden ja objektiivien tietokonepohjainen testausjärjestelmä takaa tekniikka-artikkeleiden luotettavuuden ja vertailukelpoisuuden. Sama järjestelmä on myös monen suuren keskieurooppalaisen fotoalan lehden käyttämä. Oma testausjärjestelmä mahdollistaa juuri suomalaisia kuvaajia kiinnostavien laitteiden testaamisen.

Lähemmäksi henkilöitä

Päivä valokuva-ammattilaisena -juttusarja tutustuttaa erilaisiin valokuvaukseen liittyviin ammatteihin. Toimittajamme on mukana esimerkiksi muoti-, sairaala- ja lehtikuvaajan työssä.

Mielipide-palstalla kysymme valokuvauksen ammattilaisilta, maahantuojilta ja kauppiailta – ja toisinaan myös harrastajilta – heidän mielipidettään päivän polttavaan kysymykseen.

Henkilöjutuissa esittelemme kiinnostavia kuvaajapersoonia.

Parhaat kuvausmatkavinkit löytyvät kuvauspaikkaesittelyistämme.

Kari Pällin piirtämä sarjakuva "Pallister" tuo joka lehteen oivaltavan valokuva-alan huumoripläjäyksen. Piirtäjä tuntee valokuva-alan hyvin, koska päätyökseen hän työskentelee foto- ja elektroniikka-alan maahantuojan palveluksessa!

Uudistunut Kamera-lehti on monipuolinen ja runsas, keskimäärin lehdessä on 100 sivua. Kaksoisnumerot ovat reilusti laajempia. Yhteensä sivuja tulee vuodessa olemaan vähintään 1000.

Kamera-lehti avaa lukijalleen valokuvauksen avaran maailman entistä terävämpänä, värikkäämpänä ja elävämpänä!

Lisätietoja:

Päätoimittaja Asko Vivolin, puh. 0400 304 314, asko.vivolin@kamera-lehti.fi.

         Kamera-lehden sisältö

Liitetiedostot

Vuodesta 1950 lähtien ilmestynyt Kamera-lehti on 76 000 lukijalla (KMT 2012) suurin kotimainen valokuvauslehti. Levikki 9 kertaa vuodessa ilmestyvällä lehdellä on 10 718 (LT 2012).

Kamera-lehteä julkaisee vuonna 1921 perustettu Kameraseura ry. Kameraseura ry on Helsingissä toimiva, noin 1400 jäsenellään Pohjoismaiden suurin valokuvauksen harrastajien yhdistys, jonka tehtävänä on alusta lähtien ollut edistää valokuvausta ja herättää harrastusta siihen. Yhdistys on Suomen Kameraseurojen liiton SKsL:n ja sitä kautta Finnfoto ry:n perustajajäsen, ja on ollut mukana käynnistämässä valokuvaajien kansainvälistä FIAP yhteisöä (Fédération International de l’Art Photographique).  

Yhdistys järjestää lähes päivittäin kokouksia, keskustelutilaisuuksia ja luentoja. Jäsenten käytössä on sekä studio, digityöpiste skannereineen ja suurprinttereineen, että perinteinen pimiö.

Yhdistyksen kaikille avoin koulutustoiminta kattaa niin aloittelevan kuin pitempään valokuvanneen harrastajavalokuvaajan tarpeet.

Kampissa sijaitsevassa Kamera-galleriassa on kuukausittain vaihtuvat valokuvausnäyttelyt - tiloissa toimii myös ensimmäistä näyttelyään valmistelevien valokuvaajien opetusgalleria.

Kamera-lehti, Kameraseura ry – Lastenkodinkatu 5, 00180 Helsinki

www.kamera-lehti.fi, www.kameraseura.fi, www.kamerafoorumi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs