Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kaksikielinen satukirja Lapista: Oraffa & Kurre. Jouluseikkailu - På Juläventyr

Nordbooks

Kaksikielinen satukirja Lapista: Oraffa & Kurre. Jouluseikkailu - På Juläventyr

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 12:06
Julkaisija: Nordbooks

Torniolaisten Elina Söderströmin ja Esa Rautiaisen luomat satuhahmot Oraffa ja Kurre seikkailevat taas. Nyt teema on joulu, ja Oraffan ja Kurren Jouluseikkailu etenee suomeksi ja ruotsiksi joulukalenterin tahtiin.

Sarjan ensimmäinen osan, Oraffa ja Kurre Käpysaarella julkaistiin tammikuussa 2014. Molempien kirjojen kuvitus on Elina Söderströmin käsialaa.

Kirjojen kustantaja on kemiläinen Atrain Kustannus. Kirja julkistetaan Tornion Suomalaisessa Kirjakaupassa 12.11. klo 15-

Söderström Elina ja Rautiainen, Esa: Oraffa & Kurre - Jouluseikkailu. På Juläventyr. 9789523150171, kovakantinen, 50 s., 210 x 297mm

Ystävämme Oraffa ja Kurre, sekä heidän naapurinsa Anders Hellant tai Hellä-Antti, kuten ystävämme häntä nimittävät, lähtevät yhdessä jännittävälle jouluretkelle. He käyvät tapaamassa Aavasaksan tonttuja, matkaavat revontulilla ratsastaen Tonttulaaksoon ja tapaavat Joulupukin, jonka maaginen takki sisältää monta pientä tonttukylää…

Matkallaan ystävykset kohtaavat pienen suomenhevosen ”Painajaisen” ja ilkikurisen Islannin-tontun ”Ikkunasta tirkistelijän” sekä Lucia-neidon.

Hellä-Antilla on kyky laulaa niin kauniisti, että hän lumoaa kaiken elävän, niin ihmiset, kuin eläimetkin. Kun porot pudottavat sarvensa, käy niille usein kipeää, mutta silloin Hellä-Antti saapuu avuksi. Antti laulaa niin kauniisti, että porot unohtavat kaiken muun eivätkä huomaakaan, kun sarvet putoavat. Kiitokseksi Hellä-Antti saa pitää sarvet, jotka hän kokoaa mukaansa ja keittää niistä kotona liimaa.

Lähde sinäkin Oraffan & Kurren ja Hellä-Antin mukaan jouluseikkailulle Lappiin!

Oraffa, Kurre och grannen Anders Hellant eller Snälla-Antti som vännerna kallar honom, skall på en hisnande juläventyr, där de besöker Aavasaksabergets tomtar, färdas med norrskenet till Tomtedalen i Lappland och träffar Jultomten som har en magisk kappa som inrymmer flera små tomtebyar….

På sin resa träffar de den lilla finska hästen Painajainen – ”Mardrömmen” och den busiga Islandstomten ”Fönstertittaren” och Sankta Lucia.

Snälla-Antti har en förmåga att sjunga så fint att han trollbinder både människor och djur med sin vackra stämma. När renarna tappar hornen har de oftast väldigt ont och då kommer Snälla-Antti till undsättning. Han sjunger så vackert att renarna glömmer både tid och rum och tappar hornen. Som tack för hjälpen får Snälla-Antti behålla hornen som han tar med sig hem och kokar lim av dem.

Följ du också med Oraffa & Kurre och Snälla-Antti på juläventyr i Lappland!

Kansikuva:

http://www.nordbooks.fi/isotkuvat/9789523150171.jpg

Kirjoittajakuva:

http://www.nordbooks.fi/kirjailijakuvia/Elina_Soderstrom_Esa_Rautiainen.jpg

 

Arvostelukappaleiden tilaukset kirjat@nordbooks.fi

Lisätiedot
Kustantaja Matti Ylipiessa 045 134 6090
Elina  Söderström  044 093 1214
Esa Rautiainen  044 509 0358

Nordbooks/Atrain Kustannus on Kemissä toimiva kirjankustantaja ja kustantaa pääasiassa kotimaista kauno- ja tietokirjallisuutta noin 40 nimikettä vuodessa.

Kustantaja Matti Ylipiessa 045 134 6090

info@nordbooks.fi

Kaikki luettelot ja  kansikuvat www.nordbooks.fi

Kustantajan kirjakauppa www.nordbooks.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs