Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kaksi vahvaa kotimaista brändiä yhdistyy uudeksi Cumulus City & Resort -hotelliketjuksi

Restel Oy

Kaksi vahvaa kotimaista brändiä yhdistyy uudeksi Cumulus City & Resort -hotelliketjuksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 10:43
Julkaisija: Restel Oy

Voimavaransa yhdistävät Rantasipi- ja Cumulus-ketjut lupaavat mittavien investointien myötä uudistumista ja entistä monipuolisemman valikoiman

Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija Restel panostaa jatkossa yhteen, suureen, kotimaiseen hotelliketjuun, kun uusi Cumulus City & Resort yhdistää Rantasipi- ja Cumulus-brändit, ja lopputulos on enemmän kuin vanhojen ketjujen summa. Restel tulee investoimaan seuraavan kolmen vuoden aikana yli 100 miljoonaa euroa hotelli- ja ravintola-toimintansa kehittämiseen. Suurin osa näistä investoinneista tulee kohdistumaan uuden Cumulus City & Resort -ketjun kehittämiseen.

Uudistuminen näkyy hotelleissa konkreettisesti tammikuussa 2017. Nykyisiä Cumulus-hotelleja eli Cumulus City -kohteita uudistetaan vauhdilla samoin kuin Rantasipejä eli tulevia Cumulus Resort -kohteita. Rantasipin puolelta Pohjanhovi, Rukahovi ja Laajavuori -hotellit toimivat brändiuudistuksen pilottikohteina ja muotoutuvat elämyskeitaiksi, kun hotelleissa panostetaan esimerkiksi wellness-puolen palveluihin ja elämyksellisyyteen.

Uuden ketjun lippulaivaksi kaavaillaan Cumulus Resort Airport -hotellia, joka tuo Vantaan lentokenttäalueelle uudenlaisen hotellielämyksen ”monta hotellia saman katon alla” -konseptillaan.

– Keskittyminen yhteen suureen ketjuun tuo mittakaava- ja keskittämisetuja, jolloin voimme palvella entistä paremmin modernin hotellivieraan tarpeita. Kuluttajat kaipaavat ensiluokkaista palveluasennetta sekä entistä enemmän itselleen sopivia, toimivia ratkaisuja. Tämä tarkoittaa esimerkiksi uudentyyppisiä majoitusratkaisuja aina yhden hengen kapselimajoituksesta jopa yli 15 hengen joukkueelle soveltuviin huoneisiin, joita pilotoimme Airport-kohteessamme, kuvailee Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Uuden Cumulus City & Resortin monipuolinen valikoima tarjoaa sopivan vaihtoehdon moniin eri tarpeisiin: kaupunkilomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaan näkökulmasta muutos ei vaikuta jo tehtyihin varauksiin.

Ohessa mallikuvia Restelillä testissä olevasta kapselihuoneesta, josta kehitetään tällä hetkellä Airport-hotelliin tulevia kapselihuoneita.

Lisätietoja:

Mikael Backman, toimitusjohtaja, puh. 040 484 1268, mikael.backman@restel.fi
Kati Litmanen, markkinointijohtaja, puh. 050 521 4894, kati.litmanen@restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu lähes 50 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs