Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kaakko135°:n tuleva vuosi veti salin täyteen Vaikuttamisen paikka –seminaarissa

Kaakko135°

Kaakko135°:n tuleva vuosi veti salin täyteen Vaikuttamisen paikka –seminaarissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2013 klo 22:03
Julkaisija: Kaakko135°

Viitisenkymmentä Kotkan-Haminan seudun matkailu- ja kauppayrittäjää kokoontui Pyhtäälle Sirius Sportiin keskiviikkona kuulemaan Kaakon matkailukuulumisia. Tunnelma oli innostunut ja myönteinen. Keskustelua herättivät tulevan vuoden markkinointitoimenpiteet sekä yrityksille tarjottavat näkyvyyspaketit. Ajattelemista päivittäiseen toimintaan antoi puolestaan Singapore Airlinesin Suomen myyntipäällikkö Hanna-Leena Halsas puheenvuorollaan Palvelu kilpailuetuna.

Kun kunnalliset päätökset saadaan tehtyä, käynnistyy matkailuvuosi 2014 uuden keskitetyn matkailun markkinointiorganisaation voimin. Suunnitelman mukaan koko alueen matkailun markkinointitoimenpiteet keskitetään tulevaisuudessa Cursorissa toimivaan Kaakko135- matkailuyksikköön.

Ensi vuoden markkinoinnissa pitäydytään sekä vanhoissa, hyväksi havaituissa toimissa kuten messut, esitteet ja lehti-ilmoitukset, joiden lisäksi panostetaan entistä enemmän sähköisen markkinoinnin tehoon ja asiakkaiden aktivoimiseen sekä suhdetoimintaan.  – Viimevuotisista toimenpiteistä olemme nähneet, mikä kannattaa ja mikä ei. Varojen ollessa kuitenkin aina rajallisia, on selkeästi mitattaviin toimiin panostaminen ensiarvoisen tärkeää, kommentoi Kotkan matkailun markkinointikoordinaattori Arja Kokkonen.

Yritykset mukaan näkyvyyspaketeilla

Yrityksille tarjotaan neljää eri laajuista pakettia, jotka sisältävät näkymistä printtimedioissa, esitteissä, sosiaalisessa mediassa, verkossa ja mobiilissa. Suurimpiin paketteihin kuluu myös lyhyt vierihoitoa sosiaalisen median ja verkon saloihin. Pienin paketti kattaa nettinäkyvyyden. – Paketit perustuvat viime vuonna tarjottuihin paketteihin korjattuina ja muokattuina yrityksiltä tulleiden ehdotusten mukaisesti ja modernisoituna tämän päivän haasteisiin vastaaviksi, kertoo Cursorin ohjelmapäällikkö Birthe Suni ja jatkaa, - Yritysten oma-aloitteisuus on näiden pakettien hyödyntämisessä ja markkinoinnin kehittämisessä ensiarvoisen tärkeää; kaikki ehdotukset ovat tervetulleita ja paketin ostaneiden yritysten antamia tiedonantoja pyrimme julkaisemaan mahdollisimman laajasti eri medioissa.

Näkyvyyspaketteihin ja vuoden 2014 markkinointitoimenpiteisiin voi tutusta Kaakko135°:n sivuilta osoitteesta http://www.kaakko135.fi/yrityksille

 

Lisätietoja:

Ohjelmapäällikkö Birthe Suni

Cursor Oy 

puh. 040 190 2449

sposti birthe.suni@cursor.fi

 

 

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs