Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kaakko135°:n retkeilymahdollisuudet esillä GoExpo-messuilla Helsingissä 6.-8.3.2015

Kaakko135°

Kaakko135°:n retkeilymahdollisuudet esillä GoExpo-messuilla Helsingissä 6.-8.3.2015

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2015 klo 13:17
Julkaisija: Kaakko135°

Kaakko135° on mukana GoExpo-messuilla 6.-8.3. Helsingin Messukeskuksessa. Hyvän tuulen rannikko on edustettuna messujen Outdoor-osastolla paikalla 6p141. Kaakko135°-seutua esitellään GoExpossa kohderyhmälähtöisesti, kärkenä retkeily- ja aktiviteettikohteet sekä luontotapahtumat.

KAAKKOMAISTA PELIÄ JA KILPAILUA OSASTOLLA

Kaakon osastolla vierailevat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden testata ennakkoon toukokuussa lanseerattavaa, lapsille suunnattua Adventure135° -seikkailupeliä. Adventure135° pelillistää seudun matkailumahdollisuuksia ja esittelee hauskasti osallistaen kaakon kohteita. Kaakon osastolla pääsee myös osallistumaan Voita kaakkomainen kokemus -verkkokisaan, jossa palkintona ovat Arktika-teemainen Harjun Oppimiskeskuksen majoituspaketti ja Sirius Sport Resortin surffausta.

KAAKKO TARJOAA AKTIIVISELLE MATKAAJALLE PALJON

Kaakko135°:n tarjonta GoExpon aktiiviselle yleisölle on runsas. Aktiviteeteista löytyy monipuoliset luontoreitit, joita voi taittaa jalan, pyörällä tai meloen. Isompaa mäkeä pyöräilijöille tarjoaa mm. Uuperin Ghost Bike Park -alamäkipyöräilyrinne. Kaakossa pääsee harrastamaan myös moottoriurheilua niin kartingin kuin rouheamman off-road -ajelun merkeissä. Sirius Sport Resort tarjoaa itsessään monipuolisen kattauksen uusia kokemuksia lennosta surffaukseen ja Norway Park -köysipuistoon. Luontotapahtumista nostetaan mm. upeaa lintujen massamuuttoa Arktikaa ja suomalaista maanpuolustustahtoa esittelevää Salpavaellusta.

LISÄTIETOJA:

Birthe Suni, Kaakko135° matkailujohtaja, p. 040 1902 549

Sanna Nikki, Kaakko135° matkailupäällikkö, p. 040 1902 585

Liitetiedostot

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla,  Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Helsingin seudulta Kaakkoon ehtii autolla reilussa tunnissa. Alue käsittää viisi kuntaa:  Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Kaakko135° matkailu toimii alueensa matkailuun erikoistuneena yksikkönä, joka tuottaa matkailun viestintä- ja informaatiopalveluita tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien, yritysten ja seudullisten, kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

www.kaakko135.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs