Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Juhannusmökit hupenevat käsistä

Juhannusmökit hupenevat käsistä

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2011 klo 11:10
Julkaisija: Lomarengas Oy

Tiedote 21.6.2011

Juhannusmökit hupenevat käsistä

Juhannukseksi mökille mielivät ehtivät vielä ihailemaan keskiyön aurinkoa järvimaisemiin. Lomarenkaan valikoimista löytyy vielä vapaita mökkejä, mutta pian alkaa olla kiire.

Suomen suurimman vuokramökkien välittäjän Lomarenkaan valikoimista löytyy vielä joitakin vapaita kesämökkejä mattimyöhäisille juhannusvaraajille.
”Meillä on Etelä-Suomessa vapaana vielä vajaat sata rantamökkiä, mikä on aika vähän. Viimeisiä siis viedään, mutta kyllä juhannukseksi vielä mökille ehtii. Pohjois-Suomessa ja Lapissa vapaita mökkejä on enemmän”, Lomarenkaan markkinointipäällikkö Pekka Huttunen vakuuttaa.

Vapaan juhannusmökin löytää helpoiten soittamalla Lomarenkaan asiakaspalveluun, jossa henkilökunta auttaa mökin löytymisessä. Myös peruutuksia tulee silloin tällöin.

Huttusen mukaan viime vuosien trendi lomien varaamisesta yhä myöhempään on kuitenkin voimistunut myös tänä vuonna. Mökki varataan yhä myöhemmin, joskus jopa loman jo alettua. Kauppa ei hiljene edes ennen juhannusta, vaan mökkejä varataan loppuun asti.

Kesämyynti vauhdittui jo vuodenvaihteessa
Kesän myynti käynnistyy toden teolla vuodenvaihteessa. Suosituimmat mökit varataan kuitenkin juhannukseksi jo vuosi etukäteen, joskus vielä sitäkin aikaisemmin.
”Teemme ennakkovarauksia 1-2 vuoden päähän, jolloin ennakkovarauksen tehnyt on ensimmäisenä jonossa mökkien tullessa myyntiin. Nämä ennakkovaraukset ovat kuitenkin poikkeuksia”, Huttunen kertoo.

Ykköskohteina Saimaa, Päijänne ja merenranta
Lomarenkaan mukaan ensimmäisenä varataan yleensä Saimaan ja Päijänteen rannalla sijaitsevat mökit. Myös merenrantamökit ovat suosittuja vuodesta toiseen.  
”Suurin osa asiakkaista on Etelä-Suomesta. He eivät mielellään aja mökille muutamaa sataa kilometriä kauemmaksi. Jos mökin varaaminen on jäänyt viimetinkaan, kannattaa ajella vielä sata kilometriä pidemmälle, silloin vapaita mökkejäkin alkaa jo löytyä. Ja onhan meillä mökkejä myös Virossa ja Latviassa, jos Suomen maisemat alkavat kyllästyttää”, Huttunen neuvoo.  ”Juhannukseksi löytyy vapaita mökkejä muun muassa Pärnusta ja Jurmalasta.”

Myös talven hiihtomökkien varaamisen kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, jos toiveissa on tuttu suosikkimökki: talven suosituimmat hiihtomökit myydään jo kesällä.

Lisätietoja:
Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö
puh. 046 851 1912, pekka.huttunen@lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja, joka välittää mökkejä joka tarpeeseen: yli 3200 mökin valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin. Varaukset onnistuvat verkossa Suomen suurimmassa mökkiportaalissa, jossa vierailee viikoittain yli 30 000 eri kävijää. Lomarenkaan historia ulottuu aina vuoteen 1967, ja liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Nykyään konserniin kuuluvat Lomarengas Oy:n lisäksi Pohjois-Suomessa toimivat FinFun Oy ja Ylläksen Matkailu Oy. www.lomarengas.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs