Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Jounin Kauppa auto starttaa kiertueelle! "kauppias ajanut viimeksi kuorma-autoa v.2004"

Jounin Kauppa

Jounin Kauppa auto starttaa kiertueelle! "kauppias ajanut viimeksi kuorma-autoa v.2004"

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 16:00
Julkaisija: Jounin Kauppa

Jounin Kaupan kauppa-auto starttaa rundille ensiviikon maanantaina! 

Sitä ennen kauppa-autoon voi tulla tutustumaan Nesteen kylmäasemalle Kiiminkiin sunnuntaina 5.6.2016 klo 12-14! Avajaisissa jaetaan 500 ensimmäiselle ilmainen ämpäri, makkaraa, hammasharja ja kesäkumeja! Tuotteet eivät liity toisiinsa milläänlailla! 

Jounin Kauppa on tunnettu mm. somesta ja sen hulluista tempauksista! Viimeisin tempaus on tämä kauppa-auto. Kauppiaanrouva Michele Murphy-Kaulanen ja hänen assistenttinsa sai idean kauppa-autosta viime syksynä ja he ajattelivat, että olisi kiva hankkia perinteinen vanhan ajan auto käyttöön, jolla voisi kiertää pitkin poikin Suomea. Idea kuitenkin lähti paisumaan, kun he kertoivat idean kauppiaalle. Hän halusi jalostaa hiukan ideaa ja tehdä sellaisen auton joka näkyy ja erottuu! 

En halunnut perinteistä autoa vaan sellaisen mikä kääntää jokaisen pään kun vastaan tulee. Kauppias kertoo. Auto on Pohjolan Matkojen entinen bussi, jonka ovat Bad Boys Tuning ja Kimmo Takarautio rempanneet kuluneen puolen vuoden aikana. Auto on kokenut täydellisen muodon muutoksen ja sinne on laitettu mm. karaokevehkeet, kairan kovimmat poppikoneet ja koneessa on oma sähkövoimala joten sen ei tarvitse olla aina pistokkeessa pysähtyessään. Auton liikkeitä voi myös seurata reaaliajassa netistä. Myynnissä on lappilaisia tuotteita ja kaupan omia vaatteita. 

Auto muutoskatsastettiin C-luokan kortilla ajettavaksi, jotta kauppias voi itse ajaa bussia. Eu-direktiivit kuitenkin määräävät, että on käytävä 5kpl ammattipätevyyspäiviä että saa autoa ajaa. 

Suoritin ammattipätevyyspäivät työn ohella viime huhtikuussa. Nyt minulla on mm. Trukkikortti, tieturvallisuuspassi ja tieto miten kuormia sidotaan. Missään vaiheessa ei kuitenkaan testattu, että osaanko ajaa bussia. Olen suorittanut C-kortin v.2004 ja sen jälkeen en ole henkilöautoa suurempaa ajanut. Täytyy huomenna käydä radalla vähän harjoittelemassa ennenkuin uskalla hypätä rattiin!

Auto tullaan näkemään Suomen suvessa erinlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Suunnitelmissa olisi mm. ajaa Rotterdamiin ensi jouluna paikallisille joulumarkkinoille! Kauppias kertoo.

Tämä oli iso ponnistus ja tämän mahdollisti yli 100 firmaa ympäri Suomea! Tämmöistä positiivista mieninkiä ja yhteistyötä tämä maa kaipaa. Kauppias kertoo! Matkan varrella on tarkoitus tehdä myös hyväntekeväisyys tempauksia joita voi ehdottaa matkan varrella.

Kauppa-autokiertuetta voi seurata mm.somessa, jonne kauppias aikoo tehdä videosarjaa ensimmäiseltä viikolta. Jounin Kaupalla on Facebookissa vajaa 500 000 seuraajaa.

Lisätietoja saa

Sampo Kaulanen

0443160579

sampo.kaulanen@gmail.com

Liitetiedostot

www.facebook.com/jouninkauppa

www.facebook.com/jouninkaupankauppaauto

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs