Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Jouluksi etelään? Näihin kohteisiin mahtuu vielä!

Rantapallo

Jouluksi etelään? Näihin kohteisiin mahtuu vielä!

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2011 klo 10:11
Julkaisija: Rantapallo

Egyptin joulu on edullisin

Viime hetken varaaja ehtii vielä joulua pakoon Egyptiin, Tunisiaan tai Kanariansaarille. Satunnaisia paikkoja muihinkin kohteisiin on myynnissä, mutta esimerkiksi Thaimaan jouluhinnat hipovat jo tavallisen kuluttajan kipurajaa.

Joulukausi on nostanut etelänmatkojen hinnat normaalia korkeammalle ja myös tarjonta on tällä hetkellä tavallista niukempaa. Matkatoimiston ovea kolkutteleva saa todennäköisimmin vastauksekseen pelkkää eioota, mutta äkkilähtönä netin kautta varaten joulumatka voi vielä onnistua.

Edullisimmin erilaista joulua pääsee viettämään Egyptin Hurghadassa tai Kanariansaarten Teneriffalla ja Fuerteventuralla, joihin halvimmat tarjoukset tällä hetkellä ovat alle 400 euroa. Tunisian kohteiden Soussen ja Monastirin hinnat alkavat noin 480 eurosta.

Thaimaan paratiisirannoista haaveilevan on kaivettava kukkaroaan jo hieman syvemmältä: jouluviikko Phuketissa maksaa halvimmillaankin 1120 euroa.

Karkuun kiirettä tai yksinäisyyttä

Yhä useampi viettää joulunsa ulkomailla. Matkaan saatetaan lähteä koko perheen voimin lahjapaketit väliin jättäen ja ne lentolipuilla korvaten.

- Monet lähtevät jouluksi ulkomaille välttääkseen suursiivoukset, lahjakiireet ja muun joulustressin. Yksineläjälle matka voi olla myös keino paeta juhlapyhinä helposti korostuvaa yksinäisyydentunnetta, kertoo äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi:n päätoimittaja Riikka Krenn.

Poimintoja joulun äkkilähtötarjonnasta

Esimerkkihintoja* viikon matkalle Rantapallo.fi-matkailusivuston äkkilähtöhausta (http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/)
 
Lähtö 20.12.2011: Fuerteventura, Espanja (Apollomatkat), 385 €
Lähtö 20.12.2011: Teneriffa, Espanja (Air Finland Holidays), 399 €
Lähtö 22.12.2011: Hurghada, Egypti (Finnmatkat), 377 €
Lähtö 23.12.2011: Sousse, Tunisia (Detur), 479 €
Lähtö 24.12.2011: Gran Canaria, Espanja (Tjäreborg), 470 €


*Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 12.12.2011 klo 10.

Esimerkit ovat viikon matkoja yhdelle hengelle sisältäen lennot ja majoituksen. Listalla mainittujen matkojen lähtöpaikka on Helsinki. Helsingin lisäksi joulun äkkilähtöjä on jonkin verran tarjolla esimerkiksi Tampereelta, Kuopiosta ja Turusta. Monien maakuntakenttien lähdöt ovat kuitenkin jo täysin loppuunmyytyjä.

Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset kaikilta lähtökentiltä löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla. Hyödyksi joulumatkan metsästyksessä on myös matkavahti, jonka käyttäjä voi asettaa seuraamaan tarjouksia puolestaan.

 

Lisätiedot 

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
040 5477 682

http://www.rantapallo.fi
 
Rantapallon äkkilähtöhaku: http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs