Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Ilmakitaransoiton MM-kisat aiheuttaa poikkeuksia liikenteeseen perjantaina

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisat aiheuttaa poikkeuksia liikenteeseen perjantaina

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 07:45
Julkaisija: Ilmakitaransoiton MM-kisat

Ilmakitaransoiton MM-kisojen finaali järjestetään Rotuaarin aukiolla perjantaina 28. elokuuta. Tapahtuma aiheuttaa muutoksia keskustan liikennejärjestelyihin aukion läheisyydessä perjantain aikana. 

Tapahtuma-alue kattaa Rotuaarin aukion lisäksi osan Pakkahuoneenkatua ja Kirkkokatua. Pakkahuoneenkatu suljetaan moottoriajoneuvoilta ja polkupyöriltä klo 9 alkaen välillä Pakkahuoneenkatu 12-16. Kirkkokatu puolestaan suljetaan muilta kuin jalankulkijoilta Hallituskadun ja Pakkahuoneenkadun väliltä klo 12.

Pysäköinti kyseisillä katuosuuksilla on myös kiellettyä tapahtuma-aikana. Kokonaisuudessaan alue on suljettuna klo 19-23, ja palautuu normaalikäyttöön lauantaiyönä klo 3. Citybussi liikennöi perjantain aikana poikkeusreitillä Torikatu-Saaristonkatu-Rautatienkatu.

Yleisöä pyydetään myös huomioimaan, että sateenvarjojen ja potkulautojen tuominen tapahtuma-alueelle on turvallisuussyistä kiellettyä. 

MM-finaalin lavan eteen on varattu pyörätuolipaikkoja. Paikat on merkitty ISA-tunnuksin. Tapahtuman aikana paikkojen saavutettavuus voi suuresta yleisömäärästä johtuen olla vaikeaa, joten pyörätuolipaikoille kannattaa saapua ajoissa.  

Ilmakitaransoiton MM-kisat järjestetään 20. kertaa 26.-28. elokuuta. MM-finaali järjestetään Rotuaarin aukiolla tämän viikon perjantaina klo 19.30-23. Tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton.

Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja kaikki pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. Tämän vuoksi kilpailun päätteeksi kaikki maailman ihmiset kutsutaan soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

Oulu - Pohjoisen Skandinavian pääkaupunki

www.oulu.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs