Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Hulluna tekemistä - Suomen aktiivisin kylpylä on lapsiperheiden suosikkikohde myös syyslomalla

Peurunka

Hulluna tekemistä - Suomen aktiivisin kylpylä on lapsiperheiden suosikkikohde myös syyslomalla

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 13:00
Julkaisija: Peurunka

Suomen aktiivisimmassa kylpylähotelli Peurungassa on panostettu koko perheen aktiviteetteihin erityisesti syyslomaviikoilla. Avaruusteemaisen kylpylän lisäksi Peurungassa lapsiperheitä normaalisti houkuttelevat mm. Peurantähti huoneistohotelli, lapsiystävällinen ravintolamaailma, leikkipaikat, runsas ohjelma sekä Hilarius hiiri.

Hulluna tekemistä, syyslomaviikon huikea ohjelma järjestetty yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa

13.10. PeuhuPäivä toteutetaan yhteistyössä ParkourAkatemian ja Jyväskylän Uuden Sirkuskoulun huippuammattilaisten kanssa. PeurunkaAreenalle rakennettavat radat sisältävät erilaisia Parkour ratoja ja esteitä helposta haastaviin. Lisäksi Areenalle rakennetaan ilmavolttirata sekä paljon muuta mukavaa tekemistä ja jumppaamista. Kaikkiin pisteisiin opastetaan turvalliseen ja monipuoliseen liikkumiseen.

17.10. Peurunka Areena muuttuu elokuvateatteriksi, kun Keski-Suomen Elokuvakeskuksen Kino Metso saapuu kiertueellaan Peurunkaan. Onnelin ja Annelin talvi esitetään klo 16 ja Napapiirin Sankarit 2 klo 19.

Lisäksi majoittuvat asiakkaat voivat osallistua vapaa-ajan ohjelmaan jossa lapsiperheille mm. valokuvasuunnistusta, frisbeegolfia, ohjattuja pelejä ja leikkejä ulko- ja sisätiloissa, hohtokeilausta sekä sählyä.

Koko ohjelmaan voit tutustua tästä

Sokeille henkilöille on kehitetty Movie reading -sovellus, joka auttaa hahmottamaan elokuvan visuaalista antia. Ilmainen sovellus toimii iOS-, android- ja Samsung-mobiililaitteissa. ”ONNELIN JA ANNELIN TALVI on ensimmäinen suomalainen lastenelokuva, johon on saatavilla kuvailutulkkaus tämän sovelluksen avulla.” kertoo Keski-Suomen elokuvakeskuksen tuottaja Katri Rahikkala

Tässä vinkkiä siitä, miten sovellus toimii:

http://www.hs.fi/elama/a1427357100488

Myös päiväkävijät huomioitu, syyslomallakin Peurungassa pulikoidaan edullisin arkipäivähinnoin

Taloudellinen suhdanne huomioiden Peurunka haluaa palvella lomalaisia edullisin arkipäivähinnoin myös syyslomalla ja mahdollistaa mahdollisimman monelle perheelle kivan päivän kylpylässä. Edulliset arkipäivähinnat ovat siis voimassa myös syyslomaviikoilla.

Katso kylpylähinnasto tästä

Keski-Suomessa kylpyläbusineksella menee hyvin

”Olemme uineet jo pitkään vastavirtaan Keski-Suomen ja valtakunnan majoitustilastoihin nähden. Panostamme koko perheen viihtyvyyteen kokonaisvaltaisella asiakaskokemuksella, perheet eivät halua vain kylpylään vaan myös ulkoilu ja aktiviteetit houkuttelevat nauttimaan yhteisestä ajasta sekä voimaan hyvin” toteaa Kylpylähotelli Peurungan toimitusjohtaja Seppo Virta

Katso video Peurungasta tästä

Lisätietoja antavat:

Seppo Virta, Peurungan toimitusjohtaja, p. 0400 506 846

Jukka Ruuska, Palvelujohtaja, kylpylä- ja liikuntapalvelut, p. 0400 544 490

Tiina Björk, Markkinointipäällikkö, p. 050 526 1028

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä hotelleista. Vuonna 2011 kylpylä ja liikuntatilat uudistettiin kokonaan. Investointiin käytettiin noin 13 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs