Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Holiday Inn juhlii 60. vuosipäivää

Restel Oy

Holiday Inn juhlii 60. vuosipäivää

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2012 klo 09:17
Julkaisija: Restel Oy

Holiday Inn logo

Elokuussa 2012 tulee kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun Holiday Inn, yksi maailman legendaarisimmista hotellituote-merkeistä, avasi ensimmäisen hotellinsa. Samalla ketju ilmoittaa käynnistävänsä maailmanlaajuisen kuluttajakampanjan, joka juhlistaa brändin innovatiivista perintöä.

50-luvun alussa lomat olivat usein amerikkalaisten keskiverto perheiden ulottumattomissa ja moni hotelli ei kyennyt tarjoamaan, mitä matkustavat oikeasti halusivat. Kemmons Wilson tajusi pian yrittäjänä tämän ja niin vuonna 1952 avattiin ensimmäinen Holiday Inn –hotelli. Uusi hotellikonsepti, johon sekä liike- että vapaa-ajan matkustajat voisivat luottaa, tarjosi ystävällisen palvelun, mukavuuden sekä aidosti rentouttavan ilmapiirin.

Luotettavan ja ystävällisen palvelun lisäksi Holiday Inn -hotellien historiaan liittyy vahvasti sana "ensimmäisenä". Holiday Inn oli ensimmäinen hotelliketju, joka otti hotelleissa käyttöön monia uusia - tänä päivänä itsestään selviä asioita, kuten televisiot, sisäpuhelin, ilmastointi, ilmaiset jääpalat, ilmainen pysäköinti, täyden palvelun ravintola sekä uima-allas - kaikki tämä kohtuulliseen hintaan. Hyödyntämällä asiakkaiden palautteita ja oivalluksia Holiday Inn jatkoi kehitystään edelleen. Se oli ensimmäinen hotelliketju, jossa lapset voivat syödä ja majoittua ilmaiseksi. Holiday Inn on aloittanut myös online-varaukset ensimmäisenä. Innovatiivisuus näkyy myös Holiday Inn Express -tuotemerkin synnyttämisessä. Maailman nopeimmin kasvava hotelliketju tarjoaa vierailleen miellyttävän ja mukavan kokemuksen sekä vahvan hinta-laatu suhteen.

Tänä päivänä kolme henkilöä kirjautuu sisään Holiday Inn – hotelliin joka sekunti ja vuosittain yli 100 miljoonaa yötä vietetään Holiday Inn -hotelleissa. Jo toisena vuonna peräkkäin, brändi on saanut J.D. Power and Associates’in*) myöntämän palkinnon asiakastyytyväisyydestä.

Holiday Inn aloittaa 60-vuotispäivän johdosta globaalin juhlakampanjan Amerikassa, Kanadassa, Mexicossa ja Kiinassa, kutsuen kuluttajia jakamaan heidän ”ensimmäisenä” – tarinoitaan Twitterissa, Facebookissa ja Weibossa. Kampanjaan liittyen Holiday Inn antaa joka päivä elokuussa 60 vapaayötä, juhlistaen samalla omia ikimuistoisia ”ensimmäisiään”. Holiday Inn kutsuu myös globaalisti kuluttajia jakamaan ”ennen ja nyt” valokuvia Facebookissa ja Weibossa. Lokakuun loppuun saakka jatkuvan kampanjan palkintoina arvotaan useita viikon mittaisia perhelomia voittajan valitsemaan Holiday Inn -hotelliin maailmalla.

*)J.D Power and Associates Award “Highest in Guest Satisfaction amongst Midscale Full Service Hotel Chains”

 

Lisätietoja:

Timo Vehmas, Brand Manager, Restel Hotel Group, p. (09) 733 5809, timo.vehmas@restel.fi

www.ihg.com/media | www.facebook.com/HolidayInnHotels

 

IHG (InterContinental Hotels Group) on globaali hotelliyritys, jonka yhdeksän tuotemerkkiä ovat InterContinental ® Hotels & Resorts, Hotel Indigo ®, Crowne Plaza ® Hotels & Resorts, Holiday Inn ® Hotels and Resorts Holiday Inn Express ®, Staybridge Suites ®, Candlewood Suites ®, EVENTM Hotels ja HUALUXETM Hotels & Resorts. IHG hoitaa myös Priority Club ® Rewards -ohjelmaa, maailman ensimmäisessä ja suurimmassa hotellikanta-asiakasohjelmassa on yli 65 miljoonaa jäsentä. IHG operoi yli 4500 hotellia ja yli 661.000 huonetta lähes 100 maassa. Valmisteilla olevien, yli 1000 hotellin myötä IHG odottaa syntyvän työpaikkoja noin 90 000 ihmiselle tulevina vuosina. IHG PLC on konsernin holding-yhtiö ja rekisteröity Isossa-Britanniassa. www.ihgplc.com.

Suomessa Holiday Inn -hotelleja on seitsemän viidellä eri paikkakunnalla ja hotelleja operoi Restel Oy.
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä lähes 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs