Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Holiday Inn –hotellien ruokalista on uudistunut.

Restel Hotel Group

Holiday Inn –hotellien ruokalista on uudistunut.

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 16:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Suomen Holiday Inn –hotellien Brasserie- ja Bistro-ravintolat uudistivat ruokalistansa maaliskuun lopulla. Uusi ruokalista henkii amerikkalaistyylistä bistromaisuutta, joka näkyy runsaina, mehevinä annoksina ja laajana valikoimana. Kaikille löytyy mieleinen ateria aina keveistä salaateista mehukkaisiin pihveihin. Talon leipänä tarjoillaan kiviarina kurpitsaleipää tai luomuruisaurinkoleipää.

 

Runsaat sandwichit ja burgerit tehdään laadukkaista raaka-aineista. Burgereissa erittäin kuohkean ja maukkaan Brioche-sämpylän väliin paistetaan mehukas Wagyu-härän täyslihapihvi, joka on tunnettua marmoroituneesta lihasta sekä mehevästä rakenteestaan. Sandwichit tarjoillaan aina tuoreperunalastujen kera ja burgereiden kaverina lautasella on rapeita ranskalaisia. Sandwicheissä ja burgereissa ei ole unohdettu myöskään kasvisruokailijoita, listalta löytyy maistuvat kasvisversiot myös näistä.

 

Herkulliset ja ruokaisat salaatit kuuluvat myös bistro-henkisyyteen. Salaateista voi mainita runsaan maalaissalaatin, joka ei jätä ketään nälkäiseksi. Alkuruuista löytyy esimerkiksi Gruyère-juustolla gratinoitu sipulikeitto, etanat valkosipuli-yrttivoilla, härkäpastramia. Pääruokien parhaimmistoa ovat runsaat pihvit, jotka tehdään Atrian Hienoin Pihviliha –tuotteista. Liha on peräisin kotimaisilta sopimustuottajilta, jotka ovat sitoutuneet eettiseen kasvattamiseen ja kestävän kehityksen ympäristövaatimuksiin. Jälkiruoka kruunaa maistuvan aterian. Listalta löytyy siihen mielenkiintoisia makuyhtälöitä – vaikkapa rosmariini créme brûlee tai juustoja ja viikunahilloa.

 

Suomalaisuutta kansainvälisille asiakkaillemme on tarjolla esimerkiksi menukokonaisuuden muodossa. Menuun on valittu alkuruuaksi rosmariinilohipastramia ja pääruuaksi mureaa poron paahtopaistia suppilovahverokastikkeen sekä punajuuriröstin kera. Menun viimeistelee herkullinen suklaakakku vadelmakastikkeen ja sorbetin kanssa tarjoiltuna. Menukokonaisuuteen on liitetty myös jokaiselle ruokalajille sopivat viinit.

 

Lisätiedot: www.finland.holidayinn.com/ravintolat

 

Liitetiedostot

Holiday Inn -hotelleja on Suomessa seitsemän viidellä eri paikkakunnalla ja hotelleja operoi Restel Oy. Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintolaalan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari -ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King -ravintolat.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs