Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » HOLIDAY INN HELSINKI – MESSUKESKUS ON VIRALLINEN LINNANMÄKI-HOTELLI

Restel Hotel Group

HOLIDAY INN HELSINKI – MESSUKESKUS ON VIRALLINEN LINNANMÄKI-HOTELLI

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2014 klo 14:15
Julkaisija: Restel Hotel Group

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus ja Linnanmäen huvipuisto ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo Pasilassa sijaitsevalle hotellille ainutlaatuisen aseman Linnanmäki-hotellina.

Yhteistyön kautta Linnanmäen lipputuotteet voi ostaa suoraan hotellista, jolloin elämys alkaa huvipuistossa välittömästi sisääntulon jälkeen ilman jonotusta. Yhteistyö näkyy asiakkaille myös hotellin sisääntuloaulassa, jonne Linnamäki teemoittaa lapsiystävällisen Linnanmäki-pisteen ja kesän lomakaudella laajemman lasten leikkipaikan.

”Olemme todella innostuneita yhteistyöstä Linnanmäen kanssa. Virallisena Linnanmäki-hotellina vahvistamme palveluvalikoimaamme etenkin kesäkaudella, jolloin näemme mm. Linnanmäen oman maskotin Rolle Pellen riemastuttamassa aamupalalla lapsia.” kertoo hotellinjohtaja Patrick Mitzner. ”Hotellin ja Linnanmäen välillä liikennöi kesäkaudella oma Linnanmäki-bussi. Asiakkaille tarjotaan näin helppo ja vaivaton tapa liikkua huvipuiston ja hotellin välillä. Hotelliimme on mainio junayhteys Pasilan aseman kautta ja omalla autolla liikkuvalle löytyy varmasti ongelmaton autopaikoitus.” jatkaa Mitzner.

”Yhteistyö Linnanmäen kanssa vahvistaa Holiday Inn –brandin paikallisuutta ja tuo lapsiperheille suunnattuun kansainväliseen tuotemaailmaamme mainion suomalaisen lisämausteen.” toteaa Holiday Inn –ketjun Brand Manager Timo Vehmas. ”Eri paikkakunnilta saapuville lapsiperheille tarjoutuu yhteistyön kautta mahdollisimman joustava tapa nauttia Suomen suosituimmasta huvipuistosta.” jatkaa Vehmas.

Holiday Inn –hotellien kansainvälinen perhe-etu, Kids Eat Free, tarjoaa majoittuvan perheen alle 13-vuotiaille ruokailun hotellissa maksutta. Linnanmäki-yhteistyön kautta, etu tarjotaan käytettäväksi myös huvipuistossa ravintola Caruzellossa, jolloin perheiden on helppo nauttia elämyspäivästä, ilman huolta syömisestä. Myös Linnanmäen kanta-asiakkaille Hupiklubilaisille on yhteistyön myötä tiedossa varteenotettavia etuja.

 

Lisätiedot:

Patrick Mitzner, Holiday Inn Helsinki – Messukeskus, p. 09 150 900, patrick.mitzner@restel.fi

Timo Vehmas, Holiday Inn markkinointi, p. 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki, p. 09 150 900

www.finland.holidayinn.com

 

Liitetiedostot

Holiday Inn -hotelleja on Suomessa seitsemän viidellä eri paikkakunnalla ja hotelleja operoi Restel Oy. Restel on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula sekä Baker’s.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs