Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Hiihtolomamatkat myyty loppuun - näin pääset silti etelään!

Rantapallo

Hiihtolomamatkat myyty loppuun - näin pääset silti etelään!

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2012 klo 08:32
Julkaisija: Rantapallo

Thaimaa ja Espanja myyty loppuun

Hiihtolomakauden matkat moniin suomalaisten suosikkikohteisiin on myyty loppuun. Etenkin jo ensi viikolla lomailevien eteläsuomalaisten on erittäin vaikea löytää enää pakettimatkoja hiihtolomalleen. Thaimaan ja Espanjan kohteet ovat käytännössä täysin loppuunmyytyjä.

Satunnaisia hajapaikkoja joihinkin kohteisiin on vielä varattavissa äkkilähtöinä, mutta äkkilähdön nappaaminen tällä hetkellä vaatii hyvää onnea ja nopeaa toimintaa. Hinnat ovat kovan kysynnän vuoksi normaalia korkeammalla.

Esimerkiksi Tunisian Sousseen tai Monastiriin pääsee edelleen, mutta lähtöön on oltava valmis heti perjantaina ja edullisimmatkin tarjoukset alkavat 400 - 500 eurosta.

Pohjoisen lomailijoilla on vielä toivoa

Äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi-matkailusivuston päätoimittaja Riikka Krenn kertoo äkkilähtötarjonnan kohenevan hieman viikosta 9 eteenpäin, kun lomailuvuoro siirtyy pohjoisemmaksi.

 - Tilanne elää koko ajan ja myöhemmille hiihtolomaviikoille löytyy vielä esimerkiksi Kanariansaarten ja Turkin kohteita. Matkalle mielivien kannattaa kuitenkin toimia nopeasti kaikkialla Suomessa, sanoo Krenn.

- Pakkasten paukkuessa kysyntä käy kuumana ja tarjona kapenee päivä päivältä. Reissu on syytä varata viimeistään nyt.

Jäitkö ilman hiihtolomamatkaa? Näin pääset silti etelään!

Myöhästyitkö hiihtoloman matkavarauksesta? Ei hätää, haaveita aurinkotankkauksesta ei tarvitse vielä hylätä. Kokeile näitä keinoja matkan metsästyksessä:

  • Seuraile äkkilähtöjä tarkkaan aivan viime hetkeen saakka. Tarjonta vaihtelee päivittäin ja tunneittain. Saatat löytää vielä matkan aurinkoon jos budjettisi joustaa etkä ole nirso kohteen suhteen.
     
  • Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset kaikilta lähtökentiltä löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla osoitteesta http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/. Hyödyksi hiihtolomamatkan metsästyksessä on myös matkavahti, jonka käyttäjä voi asettaa seuraamaan tarjouksia puolestaan.
     
  • Jos valmismatkaa ei löydy, voit lentää lomalle reittilennoilla ja varata hotellin erikseen. Valitse kohde, joka ei kuulu kaikkein suosituimpiin turistirysiin, ja mahdollisuutesi löytää tilaa hotellista kasvavat. Esimerkiksi Espanjassa on paljon valinnanvaraa.

  • Vie tänä vuonna perheesi rantaviikon sijaan kaupunkilomailemaan. Moniin Euroopan suurkaupunkeihin pääsee yllättävän edullisesti. Paikan päällä voi viettää vaikka vain pitkän viikonlopun, jolloin lomalla jää aikaa myös kotona rentoutumiseen.

Rantapallon Riikka Krenn suosittelee erityisesti kaupunkilomavaihtoehtoa hiihtoloman pelastukseksi.

 - Euroopan talvi on juuri nyt luminen, mutta esimerkiksi Berliini, Kööpenhamina tai Pariisi sopivat hyvin matkakohteeksi talviseenkin aikaan. Niissä ei tarvitse tukkoon buukattujen rantakohteiden tapaan pelätä hiihtoloman turistitungosta, kertoo Krenn.

 

Lisätiedot

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
040 5477 682

http://www.rantapallo.fi
 
Rantapallon äkkilähtöhaku: http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs