Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Heurekan Liiku ja pelaa! -näyttely avattiin Saksassa

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekan Liiku ja pelaa! -näyttely avattiin Saksassa

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 14:43
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskus Heurekan tuottama Liiku ja pelaa! -näyttely on avattu Saksan Heilbronnissa Experimenta-tiedekeskuksessa. Liikkumaan innostava näyttely on saavuttanut huikean menestyksen useassa eri tiedekeskuksessa ympäri maailmaa. Sen on nähnyt jo lähes miljoona tiedekeskuskävijää.

Suursuosion saavuttanut Heurekan näyttely Liiku ja pelaa! jatkaa menestyksekästä maailmankiertuettaan. Näyttely avattiin perjantaina 30.10.2015 Experimenta-tiedekeskuksessa, joka sijaitsee Etelä-Saksassa Heilbronnin kaupungissa. Näyttely on esillä siellä 10.4.2016 asti.

Ennen Helbronnia Liiku ja pelaa! on ollut tiedekeskuksissa Norjan Bergenissä, Saksan Wolfburgissa, Kuwaitissa, Bangkokissa, Norjan Grålumissa ja Hongkongissa. Tiedekeskus Heurekassa tämä yleisön suosikiksi noussut ja kokonaan Heurekan omaa tuotantoa oleva näyttely oli esillä 31.1.2009–28.3.2010. Liiku ja pelaa! -näyttelyn on nähnyt yhteensä lähes miljoona tiedekeskuskävijää maailmassa.

Liiku ja pelaa! -näyttely innostaa kaiken ikäisiä liikkumaan pelaamisen, leikkimisen ja hauskan yhdessä tekemisen kautta. Liikkumiseen houkuttelevaan ympäristöön on sijoitettu pelejä ja leikkejä, joissa on käytetty kekseliäitä oivalluksia ja uutta tekniikkaa. Näyttely tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua myös liikunnan vaikutuksiin omassa kehossaan. Jokaisen kohteen yhteydessä kerrotaan, mitä aistitoimintoja se aktivoi tai edellyttää, millaisia liikunnallisia taitoja se kehittää ja minkälaista tiedonkäsittelyä ihmisessä tapahtuu kohdetta käytettäessä.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Tapio Koivu, tapio.koivu@heureka.fi, puh. 050 5160 664
Vientisuunnittelija Irmeli Jyrinsalo, irmeli.jyrinsalo@heureka.fi, puh. 040 9015 255

Kuvia Liiku ja pelaa! -näyttelystä:
http://img.materialbank.net/NiboWEB/heureka/showCartPublicContent.do?hiddParam=true&selectedLanguage=en&random=307550&uuid=6395576

Lisätietoja Heilbronnin Experimenta-tiedekeskuksesta:
http://www.experimenta-heilbronn.de/

 

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs