Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Helsingin Seurahuone viettää ensi vuonna 180-juhlavuotta: Ravintola Seurahuone ja Bar Socis saavat täysin uuden ilmeen laajan uudistuksen myötä

Restel Hotel Group

Helsingin Seurahuone viettää ensi vuonna 180-juhlavuotta: Ravintola Seurahuone ja Bar Socis saavat täysin uuden ilmeen laajan uudistuksen myötä

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2012 klo 13:09
Julkaisija: Restel Hotel Group

Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen hotellin, Hotelli Seurahuoneen perustamisesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 180 vuotta. Juhlavuosi käynnistyy tammikuun alussa, kun hotellin legendaarisen ravintolan ja baarin merkittävä uudistus aloitetaan. Tavoitteena on tuoda ravintolat lähemmäs kaupunkilaisia sekä makunautinnoiltaan että puitteiltaan. Lopullisessa ilmeessä näkyy Vallila Interior Oy:n ja Ivana Helsingin kädenjälki. Uusi ravintolakokonaisuus avautuu maaliskuun alussa.

 

Hotelli Seurahuone siirtyi alkuperäiseltä sijainniltaan Kauppatorin rannasta nykyiselle paikalleen Kaivokadun ja Heikinkadun, eli nykyisen Mannerheimintien kulmaan vuonna 1914. Seurahuone oli palveluidensa ja puitteidensa puolesta aikakautensa ihme; jokaisessa huoneessa oli muun muassa puhelin, lämmin vesi ja keskuslämmitys. Tämän päivän Seurahuone on yhdistelmä niin vanhan ajan hienostunutta henkeä ja tyyliä, kuin modernia, tasokasta palvelua.

Uudistettu ravintolakokonaisuus saa ripauksen ranskalaisuutta ja satamanostalgiaa

Maaliskuun alussa avautuva ravintola tulee saamaan täysin uuden konseptin. Ranskalaisuudesta ja satamanostalgiasta inspiraatiota ammentavan ravintolan makumaailma on arvostetun Henrik Poulsenin sekä keittiömestari Jarmo Pihkalan käsialaa. Luvassa on parhaista raaka-aineista huolella valmistettua ruokaa, jossa perinteisiin yhdistetään taitavasti yllätyksellisyys ja innovatiivisuus. Ravintolan uudesta nimestä on aistittavissa niin ranskalaisuus kuin meri ja sen antimetkin. ”Ravintolan annokset tulevat olemaan helposti lähestyttäviä, runsaita annoksia, jotka sopivat myös omalla rahalla maksaville”, valottaa Poulsen menun sisältöä.

Uudistuksen myötä Bar Socis saa ilmeeseensä ranskalaisen salakapakan henkeä ja ripauksen elokuvamaailman glamouria. Entisöinnin kautta muun muassa baarin keskellä sijaitseva alkuperäinen suihkulähde palautetaan entiseen loistoonsa.

Uudistusprojektin sisustuksen on luonut Anne Berner Vallila Interior Oy:sta. Uudistus toteutetaan yhteistyössä Museoviraston kanssa. Työasujen suunnittelussa näkyy maailmalla suurta suosiota saaneen Ivana Helsingin kädenjälki.

Ravintolasali ja baari ovat uudistuksen ajan suljettu tammi-helmikuussa. Myös Juhlakerroksen tilat ovat poissa myynnistä kyseisen ajan. Tällöin kabinetit tullaan myös uudistamaan jo aiemmin parannetun ääni- ja kuvatekniikan lisäksi. 

Lisätiedot:

Gabor Pusztai, aluejohtaja / Helsingin alue, +358 400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi
Satu Järvelä, Kehitysjohtaja, ravintolat, + 358 40 1539 988, satu.jarvela@restel.fi

 

Hotelli Seurahuone Helsinki, Kaivokatu 12, 00100 HELSINKI, +358 9 69141
www.hotelliseurahuone.fi

 

Liitetiedostot

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs