Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Helsingin päärautatieaseman uusin ravintola aukeaa

VR Group

Helsingin päärautatieaseman uusin ravintola aukeaa

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 13:00
Julkaisija: VR Group

Avecra Oy avaa 17. maaliskuuta kello 12 Helsingin päärautatieasemalle uuden Hesburger-ravintolan. Hampurilaisravintola aukeaa niin sanotussa kioskihallissa. Hesburger on avoinna maanantaisin ja tiistaisin 7-24, keskiviikosta lauantaihin 7-1.30 ja sunnuntaisin 9-24.

Vahvan suomalaisen hampurilaisbrändin tuominen Helsingin keskeisimmälle liikepaikalle on Avecralle merkittävä askel toiminnan kehittämisessä ja täydentää nykyistä palvelutarjontaa asemalla. Se on suurten asiakasvirtojen keskellä, kun asemaa käyttää jopa 200 000 kävijää päivittäin. Avecra uudisti talvella Baguette & co.:n sen muutettua uusiin tiloihin aseman kioskihallissa.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Avecra Oy on VR Groupin ja Rail Gourmet Groupin omistama ravintolayhtiö, joka tarjoaa ravintolapalveluita junissa ja rautatieasemilla. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs