Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Heavy Metal – aseita ja haarniskoja -näyttelyn lehdistötilaisuus Hämeen linnassa keskiviikkona 20.4. klo 11

Kansallismuseo

Heavy Metal – aseita ja haarniskoja -näyttelyn lehdistötilaisuus Hämeen linnassa keskiviikkona 20.4. klo 11

Kutsu.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 09:01
Julkaisija: Kansallismuseo

Tervetuloa Heavy Metal -näyttelyn lehdistötilaisuuteen Hämeen linnan luentosaliin keskiviikkona 20.4.2016 klo 11 alkaen. Heavy Metal esittelee ainutlaatuisen kokoelman keskieurooppalaisia 1500–1700-lukujen haarniskoja ja aseita, jotka eivät ole aiemmin olleet yleisön nähtävänä Pohjois-Euroopassa. Näyttelyn erikoisuuksia ovat mm. yksi maailman harvoista kokonaisena säilyneistä hevosen haarniskoista sekä hakkapeliittojen 30-vuotisessa sodassakin käyttämät puolihaarniskat.

Lehdistötilaisuudessa median edustajilla on mahdollisuus haastatella näyttelyn suomalaisia ja itävaltalaisia asiantuntijoita sekä tutustua perjantaina 22.4. avattavaan näyttelyyn.

Kahvitarjoilu.
Tervetuloa!

Hämeen linna
Kustaa III:n katu 6, Hämeenlinna
puh. 0295 33 6932, hameenlinna@kansallismuseo.fi
www.kansallismuseo.fi

Kansallismuseo on kaikkien suomalaisten identiteetin pohjapiirros. Historian huoneita ja aarteita, oivalluksia, havaintoja ja näkökulmia. Ikkuna menneeseen, tähän päivään ja tulevaisuuteen - korvaamaton, lumoava ja yllätyksellinen.

Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu seitsemän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs