Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Hämeen ammatti-instituutissa matkailupalvelujen koulutusohjelma täydennyshakuun

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa matkailupalvelujen koulutusohjelma täydennyshakuun

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2011 klo 09:00
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen täydennyshaku alkaa maanantaina 8.7. ja päättyy perjantaina 15.7.2011.

Hämeen ammatti-instituutista kesän täydennyshaussa on mukana ainakin matkailualan perustutkinto. Vapaana olevien opiskelupaikkojen tilanne elää kuitenkin koko kesän ajan, joten vapaita paikkoja saattaa täydennyshaun alkaessa ja vielä myöhemminkin olla myös muissa koulutusohjelmissa.

Matkailupalvelujen koulutusohjelmassa pääsyvaatimuksen on peruskoulun oppimäärä. Kyseessä on niin sanottu kaksoistutkinto, jossa ammatillisen perustutkinnon rinnalla suoritetaan myös ylioppilastutkinto. Koulutus järjestetään yhteistyössä Parolan lukion kanssa.

Hämeen ammatti-instituutissa ruokailu ja asuntolassa majoittuminen ovat opiskelijoille ilmaisia. Oppilaitoksessa ei peritä lukukausimaksua. Instituutin toimipaikat Lepaa, Evo, Mustiala ja Sairio ovat valtakunnallisesti tunnettuja. Toimipaikat sijaitsevat Hattulassa, Tammelassa ja Hämeenlinnassa. Tiivis yhteistyö Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa tuo muun muassa monipuoliset oppimisympäristöt ja voimakkaasti kehittyvät tietopalvelut myös instituutin opiskelijoiden ulottuville.

Toisen asteen ammatillinen tutkinto antaa yleisen hakukelpoisuuden korkeakouluihin ja yliopistoihin. Tarkemmat tiedot vapaista opiskelupaikoista, hakumenettelystä ja koulutusohjelmien yhteyshenkilöistä löytyvät osoitteesta www.hami.fi.

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi
p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs