Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Haaga-Helian opiskelijat vastaavat suurlähettiläs Bruce Oreckin haasteeseen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian opiskelijat vastaavat suurlähettiläs Bruce Oreckin haasteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2015 klo 13:11
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck on julkisuudessa moittinut suomalaisten markkinointikykyjä. Oreckin mukaan suomalaiset eivät osaa markkinoida itseään maailmalla. Haaga-Helian opiskelijat haluavat osoittaa, että hän on ainakin osittain väärässä

Oppiminen Haaga-Heliassa pohjautuu yhteistyöhön yritysten kanssa. Opiskelijat työskentelevät yritysten antamien projektien parissa. Tällainen oppiminen valmentaa opiskelijoita työelämään antamalla kyvyn markkinoida itseään ja luoda kontakteja jo opintojen alusta saakka.

- Projektien tarkoituksena on auttaa opiskelijoita integroitumaan paremmin työelämään. MATKA 2015 -projektin kautta opiskelijat oppivat lisäksi myynti- ja esiintymistaitoja sekä positiivista asennetta asiakaspalvelua kohtaan, tiivistää Leena Aitto-oja, opettaja HAAGA-HELIAsta.

Yksi tämän kaltaisen oppimisen suurimmista avaimista on se, että vastauksia ei anneta kultalautasella. Opiskelijoiden on tärkeää käyttää ongelmanratkaisutaitojamme ja löytää vastaukset itse. Luokalta löytyy yli kymmenen erilaista kansalaisuutta, mikä on harvinaislaatuinen tilaisuus kehittää ryhmätyöskentelytaitoja kansainvälisessä ilmapiirissä.

Matkamessut ensimmäinen suuri haaste

Matkamessut on matkailunopiskelijoille ensimmäinen tulikoe. Opiskelijat ovat työskennelleet projektin parissa jo syyskuusta asti. Kaikki Haaga-Helian messuosastoon liittyvä on ollut opiskelijoiden vastuulla: he ovat olleet mukana suunnitelemassa osastoa, järjestäneet sinne ohjelmaa, markkinoineet osastoa ja valmentaneet toisiaan asianmukaiseen työskentelyyn.

Messut ovat loistava mahdollisuus aloittaa verkostoituminen matkailualalla. Opiskelijoille on teetetty käyntikortit, joiden jakaminen tekee verkostoitumisesta entistä helpompaa. Projekti opettaa johtamistaitoja ja antaa itsevarmuutta. Haaga-Helia on mukana myös Business Travel Forumissa messujen ensimmäisenä päivänä. Tämä takaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä juttusille alan ammattilaisten kanssa.

Toivomme, että saamme osoittaa Bruce Oreckille, että hän on väärässä. Haaga-Helia pyrkii opettamaan opiskelijoille juuri sitä mitä suurlähettiläs suomalaisilta kaipaa.

Tule kuulemaan lisää Haaga-Helian tutkivasta ja kehittävästä oppimisesta Matkamessuille 15.–18.01.2015. Messuosastomme numero on 7k21.

Lisätietoja:
lehtori Leena Aitto-oja, puh. 040 488 7017, leena.aitto-oja@haaga-helia.fi
projektipäällikkö, opiskelija Anni Taimio, puh. 040 560 7414, annina.taimio@myy.haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs