Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Gurmee Teatteri esittää: Murhaava illallinen, ensi-ilta tänään

Gurmee Teatteri

Gurmee Teatteri esittää: Murhaava illallinen, ensi-ilta tänään

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 10:15
Julkaisija: Gurmee Teatteri

Gurmee Teatteri esittää:
MURHAAVA ILLALLINEN
8.-11.10.2015 Rautatientori ja 20.-28.11.2015 Suvilahti

”Hermes Mansu on maailmankuulu taiteilija, joka on onnistunut pitämään oikean henkilöllisyytensä salassa. Kukaan ei ole tavannut häntä, mutta hänen nerokkaat teoksensa tunnistetaan aina. Herra Mansun tuoreimman teoksen esittelyyn ovat tänään saaneet kutsun vain todelliset merkkihenkilöt. Tämä ilta on suomalaisessa kulttuurielämässä ainutlaatuinen ja merkityksellinen… mutta teoksen esittely ei suju suunnitelmien mukaan.

Murhaava illallinen on ainutlaatuinen elämysilta, jossa gourmetruoka ja jännitysnäytelmä kohtaavat. Vieraat nauttivat kahden tunnin aikana kolmen ruokalajin illallisen ja joutuvat samalla rikoksen silminnäkijöiksi. Ilta on tulvillaan herkullisia makuja ja odottamattomia tapahtumia, sillä vieraiden joukossa on ihmisiä, joiden suunnitelmia ei ole voitu etukäteen arvata. Voitko olla varma, että pöytänaapurisi on se, jollaisena hänet näet?”

Gurmee Teatteri on herättänyt suurta kiinnostusta

Gurmee Teatterin Murhaava illallinen –elämyksen tuottaa Skyworld Service OÜ. Yritys on sama, joka on tuottanut Suomessa ja Baltian maissa kansainvälisen Dinner in the Sky –kiertueen jo vuodesta 2010. Gurmee Teatteri on perustettu viime vuonna Virossa. Tallinnaan valmistuu joulukuuksi uusi esitys, Latvia ja Liettua ovat seuraavina. Gurmee Teatterin tavoitteena on tehdä syksyn tapahtumasta perinne, kuten Dinner in the Sky on jo kesäisin. Lippuja on vielä jäljellä lähes kaikkiin näytöksiin. Lokakuun lipuista on jo myyty 70%:ia, marraskuun liput avataan avoimeen myyntiin perjantaina 9.10.

Menut Matti Jämsen ja Jouni Toivanen, ohjaajana Seppo Honkonen

Erinomaisesta ja unohtumattomasta illallisesta huolehtii pääkokki Matti Jämsen; marraskuussa keittiömestariksi nousee Jouni Toivanen. Matti Jämsen loihti upean menun ensi-illan arvovieraille:

  • Ensimmäinen näytös: Lohi & Savu - Kylmäsavustettua lohta, osteria ja pähkinävoita
  • Toinen näytös: Possu & Selleri - Ylikypsää possunkylkeä, persilja- selleripyreetä ja pitkään haudutettua selleriä
  • Kolmas näytös: Puolukka & Omena - Uuniomenamoussea, vaniljajäätelöä ja puolukkavaahtoa

- Ohjaajalle harjoitusperiodi on ollut antoisa. Normaalisti laitosteattereissa työskennellään taloihin kiinnitettyjen näyttelijöiden kanssa, mutta tähän olen saanut valita työryhmän laajemmasta porukasta ja rooleihin on löytynyt juuri sopivat näyttelijät. Sen verran hauskaakin on ollut, että kaikki odottavat innolla ensimmäistä kohtaamista yleisön kanssa ja tietysti gurmeeruokaa, ohjaaja Seppo Honkonen kiteyttää tunnelmat ennen ensi-iltaa.

Ohjaus: Seppo Honkonen
Käsikirjoitus: Diana Leesalu­
Suomennos: Varja Arola
Musiikki: Veiko Tubin
Lavastus, visuaalinen suunnittelu: Aigars Ozoliņš
Keittiömestarit: Matti Jämsen, Jouni Toivanen
Paikka: Gurmee Teatteri Areena, lokakuu Rautatientori, marraskuu Suvilahti, lämmitetty teltta
Aika: 8.-11.10. Rautatientori, 20.-28.11.2015 Suvilahti

Lipputiedustelut

Lipun hinta yhdelle vieraalle on alk. 74,00 euroa sisältäen viihdeohjelman (2h), kolmen ruokalajin illallisen, kahvin tai teen. Varaukset ja lisätiedot: info@gurmeeteatteri.fi  |  www.gurmeeteatteri.fi   |  facebook.com/gurmeeteatteri

Lisätiedot:
Indrek Jõe, +372 5649 5371, indrek@gurmeeteatteri.fi (engl.)
Matti Jämsen, 0400 729099, matti@mattijamsen.com 
Jouni Toivanen, 050 524 6046, info@jounitoivanen.com 
Seppo Honkonen, ohjaaja, 041 461 8178, seppo.honkonen@gmail.com 

Mediayhteydet: Petra Ruonakoski, 040 504 0031, petra.ruonakoski@idonea.fi 
*************
Liitteenä olevia kuvia voi käyttää vapaasti Gurmee Teatterista kertovien juttujen yhteydessä. Kuvat on otettu 8.10.2015 Suomen ensi-illasta. Kuvaajan nimi mainittava. Kuvat: Johannes Wilenius 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs