Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Finnmatkat kasvattaa tarjontaansa Kreikassa 2016: uutena kohteena Zakynthos

Finnmatkat

Finnmatkat kasvattaa tarjontaansa Kreikassa 2016: uutena kohteena Zakynthos

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 13:55
Julkaisija: Finnmatkat

Ensi kesänä Finnmatkojen lomavalikoima Kreikassa kasvaa Zakynthoksella. Saarella on tarjolla useita eri hotellikonsepteja, joista mainitsemisen arvoinen on erityisesti suosittu perhehotelli Blue Village Family Life lastenkerhoineen.

 

Kiinnostus Kreikkaa kohtaan jatkaa kasvuaan. Suomen suurin matkanjärjestäjä Finnmatkat lisää matkoja Kreikkaan jo seitsemäntenä vuonna peräkkäin. Uutuuskohde on aurinkovarma Zakynthos, joka kuuluu Jooniansaarten saariryhmään.

 

 – Zakynthos on vieraanvarainen ja aito ja tarjoaa suuria luontoelämyksiä. Tämä sekä laaja hotellivalikoima eri hintaluokissa tekee Zakynthoksesta jännittävän uutuuden Kreikan tarjontaamme, toteaa Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

 

Finnmatkoilla on saarella 22 hotellia. Niiden joukossa on perhehotelli Blue Village Family Life, jossa on Bamseklubi – ja joka luonnollisesti sijaitsee aivan rannalla. Finnmatkojen valikoimassa on myös 2 oman vesipuiston tarjoavaa Splash-hotellia, viehättävä Blue Star -hotelli aikuisille ja perheille sekä useita muita jokaiselle lompakolle sopivia hotelleja.

 

 – Nykyaikaiset lapsiperheet matkustavat mielellään pienempiin matkakohteisiin ja haluavat lomaltaan kaikki ajateltavissa olevat mukavuudet koko perheelle, sanoo Melnik.

 

Kuvia

http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005812

 

Tietoa Zakynthoksesta

Lentoaika: 3 h 50 min

Sää: 20 °C ja lämpimämpää kesäkuusta lokakuuhun. Lämpimintä on heinä- ja elokuussa. Sademäärä on pienin kesäkuussa ja heinäkuussa. 

 

Hotellivinkkejä:

Family Life Blue Village Alykanas Beach Village

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Splashworld Admiral & Aqua Bay

Louis Zante Beach

Beach Lesante Deluxe

 

 Retkivinkkejä

 

Löydä rannat: Kreikka tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään, eikä Zakynthos ole poikkeus. Täältä löytyy lukuisia kauniita rantoja ja uimapoukamia, joita voit tutkia omin päin. Vesiurheilun ystäville täydellinen on Zantessa sijaitseva St Nichs beach. Matalaa rantaa etsiville suosittelemme Laganasissa sijaitsevaa Kalamaki-rantaa, joka on 9 km pitkä hiekkaranta.

 

Risteile kilpikonnien keskellä: Tule mukaan risteilylle Zakynthoksen ympäri ja bongaa tunnetut valekarettikilpikonnat.  Kilpikonnien suojeluorganisaatio Archelon on mukana risteilyllä ja vastaa kysymyksiin. Risteily alkaa Kilpikonnasaarelta ja päättyy Keriin, jossa ohitamme meriluolat ja majakan.

 

Näe Salakuljettajien poukama: Salakuljettajien poukama on ehdoton retkikohde Zakynthoksella. Tässä Zantessa sijaitsevassa poukamassa on haaksirikkoutunut alus, joka on tarinoiden mukaan kuulunut salakuljettajille. Poukamaan pääsee veneellä Porto Vromista, ja päivän aikana on aikaa tutustua hylkyyn, uida kristallinkirkkaassa vedessä ja nauttia kauniista maisemasta.

 

Lisätietoa: Julia Melnik, viestintäpäällikkö p. 030 360 304 

Liitetiedostot

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs