Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Finnmatkat ja Bamse jatkavat yhteistyötä!

Finnmatkat

Finnmatkat ja Bamse jatkavat yhteistyötä!

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2015 klo 09:46
Julkaisija: Finnmatkat

Finnmatkat ja Bamse pidentävät yhteistyösopimusta, joka allekirjoitettiin vuonna 1983, kun Bamseklubi perustettiin. Uusi sopimus on voimassa 10 vuotta.

 

TUI Nordic, johon Finnmatkat kuuluu, ja Bamsen kustantajat ovat pidentäneet yhteistyösopimusta, joka koskee Bamseklubia ja siihen liittyviä aktiviteetteja ja materiaaleja.

 - Olemme todella tyytyväisiä, että jatkamme yli 30 vuotta kestänyttä yhteistyötä kustantajaveljeksien Dan ja Ola Andréassonin kanssa, kommentoi Eivor Andersson, toimitusjohtaja TUI Nordic.

Matkanjärjestäjän mukaan matkailijoiden määrä Blue Village -hotelleihin, joiden yhteydessä Bamseklubi toimii, on kasvanut 40 % viimeisten viiden vuoden aikana. Blue Village -hotellit varataan heti ensimmäisten joukossa. Kesän 2015 aikana Finnmatkojen Bamseklubiin osallistuu yli 400 suomalaista lasta.

 - On todella hienoa, että Bamsesta on tullut Finnmatkoille vahva symboli, joka ilahduttaa perheitä , sanovat Ola ja Dan Andréasson, Bamsen kustantajat.

 Vuodesta toiseen kaikkien lasten suosikki Bamseklubi on kesästä 2016 lähtien Bamse Club ja maksuton! Veikeä ja valloittava Maailman Vahvin Nalle kutsuu kaikki lapset osallistumaan kerhoon ilman ennakkovarausta kotimaassa.

- Tällä tavoin voimme tarjota perheille entistä joustavamman ja edullisemman tavan viettää rentouttavaa lomaa Blue Village Family Life -perhehotelleissamme, kertoo Finnmatkojen maajohtaja Tiina Siren.

Haluamme panostaa entistä enemmän lapsiperheiden viihtyvyyteen ja siksi muutamme suositut Blue Village -lomakylät Blue Village Family Life – perhehotelleiksi, jatkaa Siren.

Finnmatkojen laajassa lomavalikoimassa on ensi kesänä 2016 jopa 18 Blue Village Family Life -hotellia, joiden kaikkien yhteydessä toimii Bamse Club.

- Näin haluamme taata, että jokainen löytää omalle perheelleen mieluisimman kohteen, joka täyttää koko perheen toiveet onnistuneesta lomasta, kertoo Siren.

 

Finnmatkat Bamse Club: Ikä: 3-5v.

  • Vain Finnmatkat Blue Village- lomakylissä ja kesällä 2016 Blue Village Family life- perhehotelleissa
  • 2 tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa
  • Hinta 1 viikko: 45-55 e/lapsi, riippuen matkustusajankohdasta.

Hinta 2 viikkoa: 70-90 e/lapsi, riippuen matkustusajankohdasta.

  • Paikka kerhoon varataan matkavarauksen yhteydessä ennen matkaa.
  • Kesällä 2016 kerho on ilmainen ja paikka kerhoon varataan kohteessa paikan päällä.
  • Bamse Clubia vetävät Finnmatkojen omat kerho-ohjaajat.

 

 

Liitetiedostot

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs