Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » ExpressBus ja Maskun Kalustetalo Oy tekevät yhteistyössä lehteä matkalle ja kotiin

ExpressBus ja Maskun Kalustetalo Oy tekevät yhteistyössä lehteä matkalle ja kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE                                                                                                                                    14.3.2014

 

ExpressBus ja Maskun Kalustetalo Oy

tekevät yhteistyössä lehteä matkalle ja kotiin

 

Expressi-lehti on ilmestynyt jo vuodesta 2002 alkaen. Nyt lukijoiden rakastama lehti uudistaa konseptiaan ja alkaa tehdä yhteistyötä Maskun Kalustetalon kanssa.

 

– Halusimme luoda ennakkoluulottoman ja bussimatkustajaa entistä paremmin palvelevan konseptin. Tiettävästi tämä on ainutlaatuinen yhteistyökuvio. Hyvin harvoin, jos koskaan, kaksi yritystä, jotka toimivat aivan eri aloilla, ovat alkaneet tehdä yhdessä asiakaslehteä, kertoo lehden päätoimittaja Saara Remes ExpressBusseilta.

 

Täysin uudistettu Expressi on lehti matkalle ja kotiin. Se sisältää vanhaan tapaan paljon matkajuttuja, mutta uuden yhteistyökumppanuuden myötä lehdessä on tuhdisti asiaa myös sisustuksesta. Ensimmäisessä uudistetussa numerossa haastatellaan muun muassa mentalisti Noora Karmaa, Jorma Uotinen kertoo matkavinkkejä Kuopioon ja Maskun Kalustetalon sisustussuunnittelija Anu Kämppi esittelee kotinsa.

 

Lehti on pessyt kasvonsa myös visuaalisesti. Uuden konseptin on luonut OS/G Viestintä, joka on tehnyt Expressiä jo aiemminkin.

 

– Meille tämä on uusi kiinnostava tapa ja kanava lähestyä sisustamisesta kiinnostuneita ja kodin sisustushankinnoista vastaavia henkilöitä. Expressin jokainen numero tavoittaa yli puoli miljoonaa suomalaista, toteaa Maskun Kalustetalo Oy:n markkinointijohtaja Ville Heinonen.

 

Uudistettu lehti ilmestyi tänään ja on jaossa ExpressBussien ja Matkahuoltojen lisäksi Maskun Kalustetaloissa. Lehti ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa.

 

Lisätiedot:

Saara Remes, ExpressBus, puh40400 411947, saara.remes@bak.fi

Ville Heinonen, Maskun Kalustetalo Oy, puh. 040 750 1659, ville.heinonen@masku.com

 

 

Liitetiedostot

ExpressBus on vuonna 1991 perustettu 11 suomalaisen pikavuoroyrityksen markkinointiyhteenliittymä. Suomen poikki kulkee yli sata reittiä, joita ajaa 210 ExpressBussia. Päivittäisiä vuoroja on noin 340. Vuonna 2013 ExpressBus kuljetti lähes 2,4 miljoonaa matkustajaa.

 

Maskun Kalustetalo Oy on toiminut huonekalualalla vuodesta 1983. Yhtiöllä on 40 myymälää Suomessa ja tytäryhtiöidensä kautta kaksi Ruotsissa ja kaksi Virossa. Yhtiö työllistää Suomessa noin 320 henkilöä ja yhtiön liikevaihto on vuositasolla noin 90 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs