Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Evon Söderlund valittiin vuoden restonomiksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Evon Söderlund valittiin vuoden restonomiksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2015 klo 11:58
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja omistaja Evon Söderlund valittiin Vuoden Restonomiksi Pore Ry:n 25-vuotisjuhlagaalassa Kalastajatorpalla lauantaina 7.2.2015. 

Vuodesta 1998 alkaen jaettu Vuoden Restonomi-palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekevät Haagasta valmistuneet restonomit yhdessä Haaga-Helian Haagan kampuksen henkilökunnasta koostuvan raadin kanssa.

Tapahtumahotelli-konseptin rakentanut Evon Söderlund on nuorin palkinnon voittanut ja ensimmäinen ulkomaalainen Vuoden Restonomi. 

Tapahtumahotelli Huone perustettiin vuonna 2012 ja se tarjoaa paikan missä asiakkaat voivat nauttia teemoitetuista luovista tiloista, hyvästä ruuasta sekä ainutlaatuisesta palvelusta. Huone on järjestänyt jo yli 1500 tapahtumaa ja jatkaa menestystarinaansa edelleen.

Lisätietoja:
Koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, risto.karmavuo@haaga-helia.fi

www.huone.fi

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs