Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys julkistetaan 24.9. klo 12

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys julkistetaan 24.9. klo 12

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2014 klo 12:43
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys julkistetaan ke 24.9. klo 12 Ravintola Tallin Vintillä, Patteristonkatu 2, Mikkeli. Media on tervetullut julkistamistilaisuuteen. Palkittavan yrityksen edustajat ovat haastateltavissa heti julkistamisen jälkeen.

Osallistujat Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys -kilpailuun hankittiin kesän aikana pyytämällä ehdotuksia palkinnon ansaitsevista yrityksistä. Ehdotuksia tuli etenkin yritysten asiakkailta, mukaan ehdotettiin yhteensä 13 yritystä eri puolilta Etelä-Savoa. Ehdotuksen yhteydessä tuli perustella, miksi juuri kyseinen yritys ansaitsisi Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys -palkinnon. Kilpailun järjesti Mikkelin ammattikorkeakoulun Eteläsavolaisen ruokamatkailun kehittämishanke – Ruoka matkailun keskiöön.

- Kilpailun tavoitteena on tuoda Etelä-Savo esille ruokamatkailun maakuntana ja löytää alueeltamme hyviä tuotteistettuja palvelukokonaisuuksia, projektipäällikkö Taina Harmoinen toteaa.

Voittajan valitsi Etelä-Savon matkailun ja ruokapalvelujen kehittämisorganisaatioista koottu valintaraati.

Valinnassa raati kiinnitti huomiota ruokaan liittyvän alueellisen omaleimaisuuden esiintuomiseen, tuotteistetun palvelukokonaisuuden elämyksellisyyteen, maaseudun elinvoimaisuuden kasvattamiseen ja Etelä-Savon ruokamatkailun houkuttelevuuden ja tunnettuuden lisäämiseen. Lisäksi huomioitiin yrittäjän intohimo tekemäänsä työhön ja sen kehittämiseen.

Tervetuloa Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys -palkinnon julkistamistilaisuuteen ke 24.9. klo 12, Ravintola Tallin Vintti, Patteristonkatu 2, Mikkeli. Voittaja on haastateltavissa julkistamistilaisuudessa.

Eteläsavolaisen ruokamatkailun kehittämishanke – Ruoka matkailun keskiöön toteutetaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston ja Etelä-Savon Ely-keskuksen rahoituksella.Lisätietoja: projektipäällikkö Taina Harmoinen, Mikkelin ammattikorkeakoulu, 040 662 5560, taina.harmoinen@mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs