Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Enää yksi yö Säkylän joulupukkijuoksuun!

Enää yksi yö Säkylän joulupukkijuoksuun!

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Säkylässä etsitään parhaillaan kuumeisesti tonttulakkeja, viritellään valkopartoja ja sovitellaan punaisia nuttuja. Lainattavat joulupukin asut on varattu kunnanvirastolta melkein loppuun, mikä ennustaa mukavaa osanottajamäärää huomiseen joulupukkijuoksuun. Nyt kaikki mukaan!

 

Säkylän kunta ja Säkylän Yrittäjät ry järjestävät joulupukkijuoksun toista kertaa. Viime vuonna Säkylän torilta pinkaisi juoksuun noin 200 pukkia, muoria, tonttua ja joulukoiraa. Miten käynee nyt? Ennakkoilmoittautuneita on hieman viimevuotista vähemmän, mutta torin ilmoittautumiskojulle odotetaan vastaavasti isompaa vilskettä kuin viime vuonna. Kaukaisin ilmoittautuja on kertonut kotipaikakseen Pohjois-Italian Pignonen, joten juoksu on myös kansainvälinen! 

Joulupukkijuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma. Sen tuotto käytetään lyhentämättömänä Säkylän keskustan alueelle rakennettavan perhepuiston hyväksi. Osallistumismaksu on 10 euroa.

Juoksun reitti on helppo 1,5 km, ja sen voi myös kävellä. Tyyli on vapaa, mutta joulupukin, -muorin tai tontun asu suotava. Kaikki osallistujat saavat juoksun päätyttyä kunniakirjan.

 

Ohjelma alkaa joulutorilla kello 10 

Joulupukkijuoksun iloista tunnelmaa voi aistia Säkylän joulutorilla jo alkaen kello 10. Perhepuiston kassaa voi kartuttaa myös ostamalla pikkujoulukuusen tai kahvion tuotteita, kuten kuumaa mehua, pipareita tai grillimakkaraa. Myynnissä on myös Kaino Kaupan neuleita ja muita paikallisia tuotteita. Kani Koponen leikittää lapsia. Tapahtuman juontaa Mikko Kartano.

Joulupukkijuoksu liittyy Säkylän kuntamarkkinointikampanjaan, jonka tunnus on ”Säkylä – Sata syytä!” Hyväntekeväisyystapahtuman Facebook-sivut löytyvät hakusanoilla Säkylän joulupukkijuoksu.

 

Lisätietoja:

Markkinointisihteeri Sini Rekola, p. (02)832 8446, sini.rekola@sakyla.fi

OS/G Viestintä, Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi

 

www.sakyla.fi

www.joulupukkijuoksu.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs