Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Elielinaukio haastaa keväällä Stockan kellon ja muut Helsingin kohtaamispaikat

Restel Oy

Elielinaukio haastaa keväällä Stockan kellon ja muut Helsingin kohtaamispaikat

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 11:23
Julkaisija: Restel Oy

Helsingin päärautatieaseman viereen Elielinaukiolle rantautuu maailmallakin uudenlainen ja monipuolinen kohtaamispaikka. Holiday Inn -hotelliin aukeaa huhtikuun lopulla uutuus, jonka tarkoitus on tarjota hotellin asiakkaille ja kaupunkilaisille avoin olohuone, joka yhdistää rennot lounge-tilat, kahvilan, ravintolan ja baarin. Open Lobby -niminen kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden niin etätöiden tekoon, ystävien kanssa kahvitteluun, ateriointiin silloin kun haluat, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin.

Ajatus yhteisestä olohuoneesta ei ole kokonaan uusi. Holiday Inn aikoo kuitenkin haastaa tämän ajatuksen hotellin uudistamisen yhteydessä. Tarkoitus on tehdä kaupungin solmukohtaan suuri kodinomainen olohuone tuomalla maailmalla jo monessa ketjun hotellissa käytössä oleva Open Lobby -konsepti Suomeen. Aukioloajat ovat aamusta iltaan, tarjolla on aina kellonaikaan sopivaa syötävää ja juotavaa, pistokkeita laitteiden lataamiseen, runsaasti pehmeitä sohvia ja työskentelyyn sopivia pisteitä.

Holiday Inn Helsinki City Centren kaikki sisätilat nykyisestä aulasta ravintolatiloihin uudistuvat nyt täysin. Töitä tehdään pari kuukautta ja tuloksena on mahtava 650 neliön olohuone, mielenkiintoinen keittiö ja upea toisen kerroksen ruokailutila terasseineen sekä lisäksi 174 uudistettua hotellihuonetta.

– Me haluamme uudistaa ajatuksen perinteisestä hotellin aulasta. Kunnostustyöt alkavat helmikuussa ja kun myöhemmin keväällä taas avaamme, kaikki ovat tervetulleita käymään. Open Lobby on täydellinen kohtaamispaikka, kun yksi tulee junalla, toinen bussilla, kolmas ratikalla ja neljäs metrolla, vinkkaa Holiday Inn -hotellien Brand Manager Timo Vehmas.

Eikä Elielinaukion Holiday Inn -hotellin olohuone aio jäädä ainoastaan kahvittelu- ja työskentelytilaksi. Ajatuksena on, että tiloissa järjestetään erilaisia teemailtoja, joihin voi vapaasti tulla innostumaan ja inspiroitumaan.

Lisätiedot:

Gabor Pusztai, Restel Oy, ketjujohtaja, VP, PK-seutu & IHG-hotellit, 0400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi

Mari Salonen, hotellinjohtaja, Holiday Inn Helsinki City Centre, +358 44 3524 399, mari.salonen@restel.fi

Timo Vehmas, IHG hotellit, Brand Manager, 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

HOLIDAY INN HELSINKI CITY CENTRE, Elielinaukio 5, 00100 HELSINKI | www.finland.holidayinn.com

 

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, lähes 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat BURGER KING®-, O’Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs