Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Eckerö Linen kevätuutuutena Tallinnan Solo Sokos Hotel Estoria

Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen kevätuutuutena Tallinnan Solo Sokos Hotel Estoria

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2014 klo 10:17
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen hotellitarjonta laajenee, kun huhtikuussa avataan Tallinnan tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria. Myös m/s Finlandian monipuolinen tarjonta vahvistuu laivan kansiterassin avauduttua Laituri vapun aikaan.  

Huhtikuun lopussa avautuva, konseptiltaan ainutlaatuinen tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria sijaitsee perinteisen Viru-hotellin yhteydessä. Sen jokaiseen huoneeseen liittyy jokin ainutlaatuinen ja kiehtova Viro-aiheinen tarina.

– Estoria tulee tarjoamaan asiakkaillemme uniikkeja majoituskokemuksia Tallinnassa ja on upea lisä hotellipakettiemme tarjontaan, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi Eckerö Linelta.

Automatkailu Viroon vahvassa kasvussa

Eckerö Line on laajentanut hotellivalikoimaansa ympäri Viroa vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Tarjolla on tänä kesänä lähes neljäkymmentä hotellivaihtoehtoa Tallinnan lisäksi Pärnussa, Tartossa, Kuressaaressa ja Laulasmaassa.

– Viron-matkailussa selkeänä trendinä näkyy, että lähdetään yhä useammin omalla autolla liikkeelle, viivytään entistä pidempiä aikoja ja suunnataan selkeästi Tallinnaa kauemmaksi, Toikka-Everi sanoo.

Automatkustus Viroon on tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Eckerö Linellä kasvanut noin neljänneksellä viime vuoteen verrattuna ja vauhti tuntuu kiihtyvän kesää kohden.

– Maaliskuussa kuljetettujen henkilöautojen määrä kasvoi 48 prosenttia viime vuoteen verrattuna, Toikka-Everi vahvistaa.

M/S Finlandialla vilkas kevät

Onnistuneen aikataulu-uudistuksen ansiosta Eckerö Linen matkustajamäärät ovat tänä vuonna olleet ennätysmäiset. Päivälähtöjen kaksinkertaistuminen tuo asiakkaille enemmän joustavuutta matkojen suunnitteluun ja on heijastunut hyvin positiivisesti myös hotellipakettien kysyntään.

– Nyt on entistä enemmän vaihtoehtoja tehdä irtiotto arjesta.  On helppo lähteä nautiskelemaan miniristeilylle, päiväristeilylle tai viettämään pidempikin aika Tallinnassa tai muualla Virossa, Toikka-Everi sanoo.

Myös miniristeilyillä on ollut hyvä noste laivan monipuolisen tarjonnan ansiosta. Iltalaivalla Tallinnasta Helsinkiin EckeröBuffetissa on noin kuukausittain vaihtuva, sesonkiin sopiva teemakattaus, joka on saavuttanut suuren suosion. Huhtikuussa laivalla vietetään parsaviikkoja ja toukokuussa nautitaan merellisistä herkuista.

Vauhdikas vappuviikonloppu merellä  

Vappuviikonloppuna Pub Telakassa esiintyy laaja kavalkadi suomalaisten viihde-esiintyjien eliittiä.  Perjantaina 2.5. Pub Telakan lavalle astuvat Fakta homman unohtumaton daamikaksikko Hansu ja Pirre sekä Kummelin Mauno Ahonen ja Matti Näsä. Vapun aikaan m/s Finlandialla avautuu Suomenlahden todennäköisesti suurin kesäterassi, 400-paikkainen kansibaari Laituri.

– Jos sää vain sallii, vappuna voi Laiturilla nauttia jälleen Itämeren parhaista terassinäkymistä ja trubaduurin esityksistä, Toikka-Everi maalailee.

Esimerkki Estorian tarinoista (huom. myös kuvat)

Tiesitkö, että maailman kaikkien aikojen pisimmän painiottelun 11 tuntia ja 40 minuuttia kävivät vuonna 1912 Tukholman olympialaisissa virolainen Martin Klein ja suomalainen Alfred Asikainen?

Lähde: Viron olympiakomitea (kuva Viron urheilumuseo, Tartto)

Tiesitkö, että jos Pietari Suuri olisi valloittanut Tallinnan jo vuonna 1703, olisi Pietari jäänyt rakentamatta? Pietari Suuren käskystä kohosi Kadriorgiin Pohjoismaissa ainutlaatuinen, italialaistyylinen barokkilinna ja -puutarha keisarien kesäasunnoksi. Linnan suunnitteluun osallistui arvostetun italialaisen arkkitehdin Nicola Michettin lisäksi myös tsaari Pietari Suuri henkilökohtaisesti. Linnan ja puiston kokonaisuus kantaa tsaarin puolison Katariina I:n nimeä.

Lähde: Kadriorgin taidemuseo, Tallinna

 

Lisätietoja:

Ida Toikka-Everi
puh. 0400 422 391
ida.toikka-everi(at)eckeroline.fi

 

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2013 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.127.00 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs