Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » CUMULUS-BRÄNDI JA PALVELUKONSEPTI UUDISTUVAT

Restel Hotel Group

CUMULUS-BRÄNDI JA PALVELUKONSEPTI UUDISTUVAT

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2014 klo 10:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Kotimainen Cumulus-hotelliketju uudistaa brändinsä ja palvelukonseptinsa. 40-vuotias hotelliketju tavoittelee uudistumisellaan aikaansa seuraavia matkailijoita. Uudistus toteutetaan vaiheittain kesästä alkaen.

Visuaalinen brändiuudistus

Cumulus-ketjun logoa on päivitetty muun muassa piirtämällä tuttu pilvi uudelleen. Cumulus-brändin ilmeeseen liittyy myös jatkossa kaupunkimaisemaprofiili, jossa on tunnistettavia elementtejä suomalaisista kaupungeista. Tällä viitataan Cumulus-hotellien keskeiseen sijaintiin suomalaisten kaupunkien keskustoissa.

Brändiuudistuksen myötä myös hotelliketjun brändituotteet sekä työasut muuttuvat. Työvaatteiden valinnassa on huomioitu brändin tunnusominaisuudet: rennosta kaupunkihotellista viestiin muun muassa naisten työasuna toimivat mekot. Työvaatteiden toteutuksesta vastaa TeamMark Oy.

Käytännönläheinen palvelukonsepti

Cumulus-ketjun brändi-identiteettiä on rakennettu jo parin vuoden ajan. Taustoja on ammennettu bränditutkimuksista sekä asiakaskyselyistä.

Cumulus-brändin uudistuminen koskee myös palvelukonseptia. Cumulus profiloituu entistä vahvemmin kaupunkihotelliksi, jonka myötä asiakkaille tarjotaan suosituksia ja vinkkejä hotellikaupungin tapahtumista.

”Cumulus-uudistuksen taustalla on luontainen tarve kehittyä asiakkaiden mukana. Suomalaisten matkustustottumusten myötä pyrimme tuomaan tuotteisiimme kiinnostavia elementtejä ja tekijöitä. Pikalomat ja maisemanvaihdokset harrastusmatkojen ohella nostavat suosiotaan. Me haluamme olla paikka, missä matkailijat rentoutuvat kaupunkilomillaan tai työmatkoillaan”, sanoo Cumulus-ketjun Brand Manager Samuli Heiskala. ”Brändiuudistus on piste iin päälle, sillä hotelliverkostomme kunto on jo valtaosin hyvä ja asiakaskokemukset tutkimusten perustella positiivisia. Olemme investoineet hotelliemme uudistamiseen viime vuosina säännöllisesti ja työ kantaa jo nyt hedelmää”, jatkaa Heiskala.

Kotimaanmatkailu on alalle edelleen tärkeää. Vuonna 2013 kotimaanmatkailijoiden yöpymiset olivat 70 prosenttia kokonaisyöpymismäärästä. 26 hotellin Cumulus-ketjulla on vankka sija markkinoilla ja tätä asemaa halutaan vahvistaa edelleen.

Mainostoimisto Hinku on vastannut brändin visuaalisesta ilmeestä. Muita kumppaneita ovat viestintätoimisto Republic of Communications ja sosiaalisen median toimisto Dingle.

 

Lisätietoja:

Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, puh. 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi, www.restel.fi

Liitetiedostot

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 240 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin ja Holiday Inn -ketjun lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King® -ravintolat.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs